Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cody007
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hát én is ettől tartok. Félek, a szolgáltatónak hiába említeném, mert azt se tudná miről van szó.
Van megoldás az SNR lockra? -
Cody007
csendes tag
Köszi a választ!
Asus RT-N12-D1 most néztem meg. De nem is fontos, mert TP-Link tl-wr741nd vel is ki lett próbálva és ugyanaz volt. firmware hez nem nyúlok ha nem muszáj. de nem hinném hogy régi.
Windows 8.1 et használok, az is kb. 1 hónapja lett újratelepítve.
Igen 10 megás netnél 1 Mbit/s a garantált letöltési sebesség. Végülis persze ez megvan...de könyörgöm ez használhatatlan, nulla. Sokáig 900kB/s volt a letöltési sebesség. Egyszer csak gyakran szakadozott, elment, és 260-170 kB/s körülire lecsökkent.
Meg az is bíztató, hogy a szerelő is tanácstalanul nézte csak..és azt mondja nem tudja mitől van ez....
Nagyon trehány szolgáltatás ez... -
Cody007
csendes tag
Sziasztok!
Telekomos internetem van, ami az utóbbi időben iszonyú lassú! Mitől lehet?
10Megás netem van. Ami működött is elég sokáig normálisan. Letöltés, vagy torrent. 900 kB/s sebességgel jött... Pár hónapja ez jó ha 200 at eléri.
Ma pl. Speedtest 1.72Mb/s t mért...ping 45.
Hívtam szerelőt...almikor itt volt, lehet a véletlen műve, de akkor pont jó volt..olyan 800kB/s t mért. Modem dsl 360r t1. Router asus rt-n12. Kipróbáltam másikkal is... De akkor is ilyen lassú volt az internet. Szerelő szerint a modemnek semmi baja. Valami elosztó doboz ázott be az egyik villanyoszlopon azt mondta. Amit kicserélt...de 2 nap múlva megint ilyen lassú lett...
Szóval ilyenkor mi van? Megint hivogassam őket? Mert ugye fizetem rendesen...de ahoz képest használhatatlan az egész...nem azt kapom amit kellene. Sajnos másik szolgáltató nincs itt... 2 km-el odébb, másik utcába meg 50megás net is van...itt meg 10 a max.azért fura ez is.
Köszönöm az ötleteket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest