Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes problémát tapasztaltam a mai nap folyamán. Korábban gond nélkül elértem az "us.kimsufi.com" oldalt, illetve a náluk lévő szerveremre is probléma nélkül be tudtam SSH-zni. Mai nap viszont se böngészőből, se SSH-n keresztül nem megy a dolog. Vezetékes internettel (több városból is próbálva) "A webhely nem érhető el" hibaüzenetet kapok, anonymous proxykon keresztül "403 Forbidden" (Apache) hibaüzenet jön. Telekomos mobilnettel viszont simán betölt az oldal. Leállásról nem olvastam (már amennyire hozzáférek az ottani fórumhoz). Ugyanez a helyzet a teljes OVH-s "DNS családdal". A szerverek élnek, de parancssorból nem tudom pingelni őket, csak weboldalakról (pl. ping.eu).
Szerintetek ez mi miatt lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest