- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
AxBattler #1106 üzenetére
Zenga, Google alapértelmezetten IPv6-ot használ. (https://test-ipv6.com/)
Gondolom a router újrainditás már megvolt.
Kábeles kapcsolattal is ugyanez a helyzet?
Böngésző cache ürítést is javaslok. -
Üdv!
Gondom van az otthoni eléréssel:
- bizonyos oldalak nem töltenek be, pl. Zenga;
- lassú google elérés;
- internet bank online login felülete azonosító+jelszó megadása után simán újratölt, hibaüzenet nélkül.Szoftverekről:
- W10 és alapvetően FF, de Chrome-ban is ugyanez a helyzet;
- minden frissítést letöltöttem.
- próbaként a víruskergetőket is kikapcsoltam (Defender maradt azért).Hol lehet a probléma?
Köszi! -
szanysa
csendes tag
válasz
4Grider #1102 üzenetére
Igen, a webcímen elérném, de sajnos nem tudok belépni,pont ez a gond. Én is ugy gondoltam hogy az eszközön rajta kell lennie ennek az adatnak - de semmi nincs csak QR kódok amelyekkel semmire sem megyek. Egyébként Heybroadband a szolgáltató , de ez neked nem fog mondani semmit, ahogy nekem se sokat. -Próbálok utána keresni. Köszi
-
4Grider
félisten
válasz
szanysa #1101 üzenetére
Nincs olyan szolgáltató aki nem engedi a saját lan-od és wlan-od konfigurálását.
Mi a kábelmodem típusa? Az alapján simán lehet találni egy alapértelmezett felhasználói nevet és jelszót neten vagy a szolgáltató weboldalán.
Az admin felületét pedig azon az ip címen találod, ami a default gateway a kapott belső ip címben. -
szanysa
csendes tag
válasz
4Grider #1100 üzenetére
Sajnos a kábelmodem oldalról semmit nem tudok, mert nincs hozzáférésem. Se jelszó ráírva az eszközre, így lehetetlen. A dolog UK ban zajlik. Tavaly októberben volt szolgáltató váltás - előtte 2x is de sosem volt ilyen gond, szóval sosem kellett reklamálni miatta. Most megint ott tartok, hogy nem tudom meddig lesz NET. Érkezik egy másik wifi kártya hamarosan de így nem igazán van értelme szétkapni a laptopot és beleszerelni szerintem - mivel jelenleg mégis működik. Nem igazán tudom elképzelni, hogy a wifi kártya bedöglik ...majd ismét meggyógyul. - Vagy van ilyen mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest