Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Több Telekomos ADSL volt, amikről nem működött, viszont a Telekomos mobilnettel gond nélkül megy.
Más szolgáltató internetszolgáltatásán keresztül nem nagyon tudok próbálkozni... -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes problémát tapasztaltam a mai nap folyamán. Korábban gond nélkül elértem az "us.kimsufi.com" oldalt, illetve a náluk lévő szerveremre is probléma nélkül be tudtam SSH-zni. Mai nap viszont se böngészőből, se SSH-n keresztül nem megy a dolog. Vezetékes internettel (több városból is próbálva) "A webhely nem érhető el" hibaüzenetet kapok, anonymous proxykon keresztül "403 Forbidden" (Apache) hibaüzenet jön. Telekomos mobilnettel viszont simán betölt az oldal. Leállásról nem olvastam (már amennyire hozzáférek az ottani fórumhoz). Ugyanez a helyzet a teljes OVH-s "DNS családdal". A szerverek élnek, de parancssorból nem tudom pingelni őket, csak weboldalakról (pl. ping.eu).
Szerintetek ez mi miatt lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi