- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz
Simulacrum #1399 üzenetére
Jól. Időrendben van, ahogy nyitottad őket.
-
Simulacrum
senior tag
Jól gondolom, hogy a számlák sorrendjét nem tudom megváltoztatni a kezdőlapon, legördülőkben?
-
Addel
senior tag
válasz
HussarF #1388 üzenetére
Nálam ugyan ez volt Lightyearrel, főszámlán(mellette van 2 TBSZ) nyomtam egy withdrawt egy rajta hagyott kisebb összeggel, hogy kipróbáljam hogy tudok pénzt kiutalni, és milyen gyors. Erre jött is aznap egy email:
"Úgy láttuk, hogy nemrégiben az összes pénzedet kiutaltad a Lightyear-számládról, és szeretnénk megtudni az okát. Ha van bármi, amit jobban csinálhattunk volna, örömmel vennénk, ha megosztanád velünk. A visszajelzésed segít nekünk a fejlődésben és a lehető legjobb felhasználói élmény biztosításában.
Üdvözlettel:
A Lightyear csapata"
-
Fehérsólyom
aktív tag
Van bárkinek tapasztalata a telefonos applikációban elérhető "Tax Lots" / "Tax Optimizer" menüvel / funkcióval kapcsolatban, ami akkor válik elérhetővé, amikor egy egzakt számla egy egzakt termékét választjuk ki (az árfolyam grafikon alatt, amennyiben a képernyőt lentről felfele húzzuk)?
A leírás szerint itt állítható át az alapértelmezett FIFO készletértékelés LIFO-ra, de - amennyiben jól értelmezem a tooltip üzeneteket - "before settlement"-ig, az eladási megbízás(ok) tetszőlegesen hozzá párosítható(ak) korábbi vételi megbízás(ok)hoz?
Jó a feltételezésem?
Van valakinek gyakorlatból eredő tapasztalata? -
Blaymoira
tag
válasz
Moltiszanti #1365 üzenetére
Hát jó kérdés, a szintetikus ETF-ek általában azt jelentik, hogy valamilyen helyettesítő termékkel próbálják elérni a hozamot. Pl.: az SMTC alapvetően részvényekkel próbálja ezt replikálni.
Ez ugye azt is jelentheti, hogy nem tudják tartani az indexet, amit követnek, vagy nagyon rossz esetben veszteség is lehet. Bár ezeknek az ETF-eknek a risk scoreja nagyon alacsony a KID szerint így elméletben nagyon kicsi az esély rá. Tehát valószínűleg a holding másik része meg valamilyen nagyon alacsony kockázatú elem
Annyira én se olvasgattam őket így én se értem úgy mond. Ezt alapvetően olyan oldalon találtam, ahol XEON alternatívát kértek USD-ben (az is swap based és elég stabil arra, ami a célja). De a doksiaijakban benne van.
SMTC-ről itt lehet olvasgatni: https://www.amundietf.lu/en/individual/products/fixed-income/lyxor-smart-overnight-return-ucits-etf-cusd/lu1248511575
Ami természetesen azt jelenti, hogy valószínűleg egy durva market crash esetén nagyot eshet. És, ahogy nézem ezek repo műveleteket csinálnak, ami effektíve azt jelenti, hogy shortolják a részvényt és arra játszva, hogy emelkedik az ár és így lesz hozam.
Röviden a válasz mindenki egyéni döntése igazából, hogy bele mer-e vágni ahogy te is írtad nem veszünk oylat, amit nem értünk. De bonddal sem biztos, hogy jobban járnál, mert ott IBKR-en nagy tételben dobálóznak általában és nem kötelesek elfogadni az ajánlatokat így lehet beszorulsz bondba lejáratig. Egyébként egy stop limit orderrel szerintem mindig lehet kezelni a nagy eséseket.
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, hétvégén is lehet IB-n azonnal EUR.HUF-al pénzt váltani?
-
Kihúztam az alapszámláról az összes EUR-t, mert eleve azért utaltam csak be a forintot, hogy ott váltsam át. Kiutalásnál rányomtam, hogy minden EUR-t kiveszek, amit lehet. Egyrészt nem ajánlotta fel az összes EUR-t, ami a számlán volt (nem értem miért), valamint van még ott pár ezer forint is. Mégis, kérte, hogy hagyjak ott 10 eurt, a költségekért.
De hát eleve maradt is, meg hát van még ott forint is...Szóval mondtam neki, hogy fizessen ki mindent. Utána jött egy kérdés, hogy írjam meg az okulásukra, hogy miért zárom le az IBKR számlát, miért cash-out-olok... Mi van? Ott van 4 TBSZ-em egy csomó pénzzel, nem zárom le... Elég parások
-
Biomokus
tag
Sziasztok!
Ma délelőtt nyitottam számlát: végigmentem a lépéseken, feltöltöttem minden iratot, bepipáltam, hogy mindent tudomásul vettem, megkaptam ezt:
Viszont amikor visszavisz az "összegző" oldalra, ezt látom:
Valamennyi időt várni kell, hogy ténylegesen beléphessek az account-omba, vagy valami homokszem került a gépezetbe a nyitáskor? A Review gombra kattintva megint bepipáltam mindent, aláírtam, visszajött újra, hogy megkapták az igényt, de még mindig azt jelzi, hogy hiba van a hozzájárulásoknál. Tapasztaltatok hasonlót? Köszönöm előre is!
Üdv: Biomokus -
Ixion77
addikt
Nekem úgy tűnik, hogy a cash balance kicsit lassabban frissül.
A Webfelületen a Trades részen látszik hogy vásárlással megegyező másodpercben azonnal megcsinálja a váltást is. A portfolió részen viszont még jóideig látszik a negatív EUR és az eredeti HUF mennyiség. Idővel aztán frissül az is.
-
gedikart
aktív tag
XEON eladása mennyi idő alatt realizálható? Ha abban parkol a pénz, és vásárolni akarok (mert esés van), mennyi idő, mire eladom a XEON-t, és tudok vásárolni kiszemelt ETF-et?
-
Melyik lekérdezés lesz a barátom, hogy megcsináljam az adóbevallásom? Jó lenne egész évre egyben látni!
Szerintetek maguktól is küldenek valami használhatót? -
ngaba
aktív tag
Ezt a vételnél automata konverziót valaki magyarázza el legyen szíves, hogy hogy működik. Vettem USD-ért ETF-et az LSE-n, és most a Cash Balancesnél azt látom, hogy mínusz valamennyi USD van ott (és valamennyi pozitív EUR és HUF). Mikor szándékozik ezt átváltani? Kell csinálnom valamit? (Az IBCE-nél nem kellett.) Nekem ne kamatozzon ott valami hitel, ha nem muszáj.
Cash accountom van.
-
Sziasztok!
Éves IB-s "Annual Information Review"-nál a pénzügyi adatoknál inkonzisztens / invalid adatokra panaszkodik és akármit állítok át (a már amúgy is túlzó adatokon), ezt kapom:
A két TBSZ számlámról lenne szó, a sima számlát nem érinti.
Találkoztatok már ilyennel? Mi volt a megoldás? Redditen vannak hasonló esetek, de nekem egyik megoldás sem jött be.
-
Dendytv
senior tag
Hogyha Good till cancel-be rakok be eladást/vételt, az Outhside RTH-ra vonatkozik ? ORTH-ban is megcsinálja az ordert ?
-
Moltiszanti
csendes újonc
válasz
Blaymoira #1093 üzenetére
Kedves Blaymoira,
Köszönöm szépen!
Ahogy olvasok erről az overnight swapról, ezek a mi esetünkben szintetikus ETF-k.
Az USD-s változatokra rákerestem a Justetf-n, azt írja, hogy
"Az ETF szintetikusan reprodukálja az alapul szolgáló index teljesítményét egy swap segítségével"
Overnight, meg swap meg szintetikus, ezek nekem teljesen misztikusak, el kell ebben mélyednem a befektetésem előtt (ugye amit nem értünk azt nem piszkáljuk)?
Mi a kockázata a befektetésemnek ha ilyen szintetikus ETF overnight swappal szeretném az USA alapkamattal növelni a tőkémet?
Elbukhatom a pénzem és ha igen akkor milyen esetben?
Az IBKR deskstop felületen beírtam az ISIN kódokat, néztem a költségeket (TER).
Az SMTC LYXOR Overnight Return LSE (ISIN: LU1248511575) esetében ez 0,10 de legalább 8 USD ha nem néztem be valamit.
Miért hívják ezeket "short részvényeknek", felmerül itt még egyéb költség is?
A listában volt több találat ezek, SMTC STK@LSE, SMTC STK@CHIXUK, SMTC STK@BATEUK...nem másolom mind ide, szóval ezek között mi a különbség?
A felsoroltak, SMTC, XFFE, FEDF, MINT, miben különböznek egymástól?
Elnézést a sok kérdésért!
A legfontosabb kérdésem, hogy kereskedhetek-e ezekkel akkor ha nem minden részletében értem őket még és ha igen, mi a kockázatuk? -
vnorbi
aktív tag
válasz
Blaymoira #1361 üzenetére
Pár perccel a teljesülés után már lekérhető a Trade confirmation statement, és abban is benne vannak a költségek. Mondjuk ez pont utólag pontosodik benne, azonnali lekérés esetén csak a kötés látszik nulla költséggel, kicsit későbbi lekéréssel jelenik meg benne a tényleges költség.
-
Brave_86
aktív tag
Melyik menőpontban lehet a webes felületen a költségeket lekérdezni/kimutatni? Váltás/vétel...
-
kovaax
őstag
válasz
Moleman #1353 üzenetére
Én is inkább gépes ember vagyok, csak mivel linuxot használok, így LibreOffice-ban van minden is.
-
Uyuarasy
tag
Bedobom en is, a Wallet by budgetbakers (web)appot hasznalom mar egy-ket eve. Vannak szamlak ahol magatol szinkronizal, keszpenzt meg egy hitelkartyat manualisan vezetem.
-
Moleman
addikt
válasz
nort_on #1347 üzenetére
A PP tényleg nagyon jó, 3 éve felvittem mindent (még a tárgyi eszközöket is
), de aztán valamiért abbahagytam, visszatértem az Excelhez. Ha egyszer lesz időm, pótolom a kimaradt 3 évet, hogy legalább rendben legyen, ha nem is használom aktívan.
A telefonos alkalmazások nekem kimaradtak az életemből, asztali gép előtt ülök egész nap, így az Excel a legpraktikusabb, úgyis mindig nyitva van.
-
TCr
veterán
Bár nem engem kérdeztél, de én ezt használom már pár éve:
Pénzügyeim
Egyszerű, nagyszerű, hibátlan. -
nort_on
senior tag
MoneyManager
Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.realbyteapps.moneyaAndroid(Free):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.realbyteapps.moneymanagerfreeios PRO:
https://itunes.apple.com/app/id395153197ios NEXT:
https://itunes.apple.com/app/id564730202 -
Horec
tag
válasz
nort_on #1347 üzenetére
milyen money manager-t használsz?
[Költségvetés - pénzügyek] -et használom lassan egy éve, kevés reklámot dobál.
Egy google spreadhseet lehet még jó opció, csak lustva voltam csinálni egyet. -
royal828
csendes újonc
-
nort_on
senior tag
válasz
Moleman #1345 üzenetére
Nem arról van szó, én is beírom PP-be
, mert azért b..ssza a szemem, ha nem stimmel az egyenleg, csak már nem érdekel, hogy miért váltogatja így össze-vissza.
PP egyébként az egyik legjobb tracker befektetésekre, sokan használjuk itt. Pénzügyekre meg Money Manager alkalmazást használok, ez is manuális.
-
Ixion77
addikt
Nekem is volt ilyen. A titok nyitja az volt, hogy ugyanazon a napon váltottam Forex megbízással forintot euróra, ami viszont még nem volt settled. #335 User_2 fejtette meg anno.
A másik amit még figyelembe kell venni hogy ha automatikus váltás van, külön váltja a kereskedési költséget (piaci árfolyamon) és a befektetett összeget (0.03%-kal odébb). -
Moleman
addikt
válasz
Blaymoira #1341 üzenetére
10.06 euró maradt az utolsó tranzakcióm után, az rendben van.
Általában eurót utalok be és abból vásárolok, eddig még csak egyszer utaltam forintot.
#1342 Addel
Fogalmam sincs, én is ezt próbálom kideríteni és/vagy legközelebb elkerülni. Nálam kb 25 euró maradt egy októberi tranzakció után, és ugyanazon a napon 17:00:00-kor váltott magának önkényesen 4 eurónyi forintot belőle...#1344 nort_on
Én is szívesen bevenném a leszarom tablettát, de az OCD nem engedi, és nincs a VWCE Excel-fülön HUF oszlop.Tudom, hogy minimális az összeg, de a 10 filléres folyószámla-kamatjóváírásokat is akkurátusan könyvelem, soha nem menekülök saját magamtól.
-
Addel
senior tag
válasz
Moleman #1334 üzenetére
Azt amúgy mért csinálja, hogy néha magától össze-vissza váltogat ? Nekem valamelyik nap ETF vásárlás után 1 órával vett 2 eurót majd eladta, majd megint vett 2 eurót és újra eladta (amúgy volt 52 € a számlán) ?
Mármint úgy értem, hogy piacnyitás előtt adtam megbízást, de jóval több euró volt a számlán, mint amennyiről a megbízás szólt (limitáras) -
Blaymoira
tag
válasz
Moleman #1338 üzenetére
Bármilyen kézi váltásnál $2 a díj. Automatikusnál van árfolyamban 0,03%.
Egyébként, ahogy nézem elég érdekes, mert neked a base currencyből akarja vonni a fee-t. Ami okés, mert mindig abban vonja a díjakat, de nálam pl. simán leváltott 2 EUR-t.
A 10 EUR balanceod meg nem settled vagy azt is most váltottál?
-
-
Llew
senior tag
Sziasztok!
Ismerkednék a brókerrel és ha jól látom van erre kétféle opció, a Demo és a Trial. Ha pedig megfelel, akkor az utóbbit tovább vihetem végleges accounttá.
Valaki játszott ezzel az elején? Akkor a Trial verzióban van valami "játékpénz", amivel használhatom a fiók bizonyos funkcióit?
Illetve a felületeket nem teljesen értem, hogy mi a különbség a TWS és a Desktop között. Illetve online verzió nincs? Vagy az még egy 4 (3. az app)? -
Moleman
addikt
Kis összeget nem lehet sehogy váltani?
Hónapokkal ezelőtt egyszer átváltott önkényesen 4 eurót forintra (semmi szükség nem volt rá, nem is 5 USD alatti maradék volt), egyszer vont belőle valamennyit egy EUR.HUF váltásnál, azóta ott kallódik 1131 forint, most megpróbáltam mindenhogy átváltani euróra, de sehogy nem engedte. Telefonon hibaüzenet is jött:
A hiányzó összegből ítélve lehet, hogy 5 USD-nek megfelelő összeg a minimum váltás?OCD-s vagyok, de annyira nem, hogy most emiatt eladjak 5 eurót, és megpróbáljam az egészet visszaváltani.
Főleg, hogy ott a kockázat, hogy majd azt hiszi 5 USD alá esett az egyenleg és mindent átvált nekem forintra, miközben csak eurót akarok.
-
Simia
junior tag
válasz
gedikart #1304 üzenetére
USD.HUF-ra kereséskor mit kapsz (jobb oldalon)?
Ugyan azt mint amit küldtél: IDEALPRO
De ha simán csak a portfolio pénz részben rápattintok a HUF-ra és ott mondom hogy váltanék, akkor ugyan nem tudok limitet megadni, de úgy tűnik leváltja FOREX-szel.
Ezzel az infóval nem tudom mihez kezdjek, nem szivesen adok meg limit nélküli ordert, de azt gondolom USD meg EUR az elég likvid...
-
tz970
csendes tag
válasz
norbeerto #1325 üzenetére
Trading & Margin/Products & Exchanges/Forex/Foreign Exchange
...
There are limited instances in which we will act to close a non-base currency position, including the following:
- In situations where a margin deficiency exists and the position is closed in an effort to restore margin compliance; and
- If the non-base currency balance is deemed to be nominal. Nominal balances are defined as those below USD 5.00, or equivalent. Such balances are regularly swept once settlement has been completed into the Base Currency as long as no other unsettled activity remains. Note that balances that are accrued but not yet posted, such as interest debits and credits, are not subject to being swept while in an accrual state.
- If the account equity is deemed to be nominal. Here, if the account balance is below USD 80.00 or equivalent, the balance consists solely of cash and there has been no trading activity over the prior 10 business days, all non-base currency balances will be unwound and converted into the base currency. Note that this logic does not apply to accounts managed by a financial advisor or custodial and omnibus accounts carried on behalf of an introducing broker. This logic applies to fully disclosed introducing broker accounts.
- If the account has selected the Close Account option in Client Portal. Here, all non-base currency balances not greater than 1,000 USD equivalents will be automatically converted into the base currency. -
Moleman
addikt
Sziasztok, a meghívósdival kapcsolatban merült fel egy kérdésem: a meghívott fél tiszta sor, minden deposit után kap 1%-nyi IB részvényt az első évben.
A meghívó fél viszont akkor kapja meg a jutalmat, ha a meghívott az első 30 napban legalább 10.000 USD depositot teljesít. A TBSZ transzfer által érkezett eszközállomány beleszámít ebbe a depositba? (Lehet egyáltalán arra számítani, hogy a számlanyitástól számított 30 napon belül átérnek az Erste TBSZ-ek?)Köszi!
-
norbeerto
csendes tag
Sziasztok!
Ha base currency-m HUF, viszont EUR-t szeretnék Wise kapcsolaton keresztül behozni akkor csak simán jöjjön és marad EUR-ban, vagy az IBKR automatán leváltja? EUR alapú ETF-et szeretnék venni TBSZ-re belőle, csak mivel EUR-ban van ezért szeretném elkerülni a váltást ha lehet.Köszönöm szépen előre is!
-
Blaymoira
tag
válasz
royal828 #1322 üzenetére
LSE USD denomiated vásárlásnál ott van.
A devizaváltás meg automatikus volt, aminek nincs explicit jutaléka, hanem árfolyamban van 0,03% spread (ez nem jutalék így nem számít bele a 200 HUF-ba). Kézi váltásnál van $2 díja.
Levásárolhatóság az úgy néz ki, hogy mindenképpen ki fogsz fizetni havonta legalább 2000 Ft-ot. A vásárlásból származó jutalékok csökkentik az inactivity fee-t.
https://www.interactivebrokers.com/en/pricing/commissions-stocks-europe.php?re=europe
-
vnorbi
aktív tag
válasz
royal828 #1322 üzenetére
https://www.interactivebrokers.com/en/pricing/commissions-stocks-europe.php?re=europe
United Kingdom táblázat az oldal alján (mivel USD-s tőzsdén vetted) -> USD Denominated fül
Itt van az 1,7-es minimum díj.
Ha a január elején esedékes decemberi minimum activity fee-ből le volt vonva, akkor figyelembe volt véve.
-
royal828
csendes újonc
válasz
HussarF #1279 üzenetére
Köszönöm, így ok.
De a 2 x 1,7 USD az feltételezem minimum díj, viszont egyik díjszabás szerint sem találom, miért annyi?! Pedig néztem már 1-2 táblázatot.
Akkor itt figyelembe lett véve bárhogy is a 2e HUF levásárolhatóság, vagy sem?
Illetve átváltásra sem látom, hogy bárhol összeget vont volna.#1280 Blaymoira
Köszi. -
Simia
junior tag
A sima authentikátortól szerintem biztonságosabb az IB saját alkalmazása.
Ugye itt van egy "backchannel", amin keresztül az IB is visszaellenőriz, hogy tényleg Te kezdeményezted-e a logint.
Az IB a regisztrált telefonra küldi a push notifikációt, ahol a saját kódja fut amit tud patchelni, régi verziókat kizárni stb. Nem egyszerűen elfogadja a jelszó/kód párost, amit bárki küldhetett, hanem egy biometrikus authentikációt is használ, hogy tényleg Te nyomsz-e accept-et a push notification-re.
A fél világ ilyen login után bankol, nem lehet ez annyira megbízhatatlan dolog én azt gondolom... -
avl
senior tag
válasz
Ixion77 #1317 üzenetére
köszi; a laptop is persze erösen felügyelt ceges (gmail sem megy - par eve még ment, Zscaler felügyeli milyen netes oldal jön be rajta, telepites szóba sem jön, ezt-azt portable verzioval megoldok, stb.) ...ha meg leteszem a cégnél lantot [bármikortól lehet], ugyis privat eszközeim lesznek)
-
kiir
tag
válasz
Ixion77 #1317 üzenetére
Kicsit rákeresve, úgy látszik, az IB is úgy gondolja, ahogyan te. Úgyhogy a kérdés eldőlt.
Pedig nekem az is jó lenne, ha a szokásos autentikátorommal megoldhatnám a belépést. Vajon avval szemben mi lehet a biztonsági aggály? Egyébként fenntartásaim vannak minden marha biztonságos applikációval kapcsolatban, ha azt amúgy Androidra írtak.
-
Ixion77
addikt
Az email és SMS régi technológiák, abszolút nem jelszavak küldözgetésére voltak kitalálva. A 3G (4G?) idejében relative könnyű is volt SMS-eket ellopni, meghamisítani. Hamis emaileket meg még én is küldözgettem anno magamnak kíváncsiságból. Mára ugyan fejlesztették mindkettőt amennyire lehetett (az 5G már sokkal biztonságosabb, és email authentikációban is jelentős előrelépések voltak), de az app azért jóval biztonságosabb.
Az ugyanis hacsak nem teljesen hülyén van megírva, akkor komolyan elkódolva küldi az autentikációs információkat a telefonod és a szerver közt, plusz használja a telefon fizikai azonosítási rendszerét is (feloldás + jellemzően ujjlenyomat).#1316 avl
Ha nagyon akarsz, elméletileg tudsz Android appokat futtatni asztali gépen is. Sosem próbáltam, csak elméleti lehetőségként jutott eszembe. Lehet, hogy nagy biztonsági igényű appok nem hajlandóak úgy futni. -
kiir
tag
válasz
Ixion77 #1313 üzenetére
Küldött jelszót emailben. (A biztonságról meg az a tömör véleményem, hogy ugyanazon a telefonon van a külön applikáció, mint az sms meg az email meg a böngésző meg az authentikátor meg a jelszó-tároló. Szóval ahogy a nagyapám mondta: nem a kútba szarunk, csak a kávájára, aztán belelökjük egy bottal.)
-
Ixion77
addikt
válasz
tom120514 #1308 üzenetére
Olvasd el ennek a topicnak a "tickerek" részét
-
kiir
tag
Az mióta van, hogy a mobilalkalmazás nélkül nem enged belépni a webes felületre? Tavaly még ilyen gondom nem volt -- arra az évi pár belépésre nekem nem hiányzik semmi alkalmazás.
-
tom120514
őstag
Segítséget kérek. Parkoltatásra EUR-ra XEON a megoldás, ahogy megértettem itt, köszönöm. USD-re T-Bill lenne, azt is itt olvastam, de nem találok ilyet a keresőben, segítenétek kérlek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest