- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
Moleman #2525 üzenetére
Ok.
Ezt a levelet nem igazán tudom még értelmezni, hogy mit is akar számlázni, mire fizettem elő? Meg hogy tudom ezt levenni?És most jött ez az üzenet:
Following violation(s) have been detected for you account U****0595: - Excess Liquidity: URGENT: Please note that the qualifying equity within your account (i.e., Equity with Loan Value) is insufficient to satisfy the margin requirement and, to restore margin compliance, liquidation of positions may commence without further notice.
Ez mi a fene?
-
kovaax
őstag
válasz
Moleman #1353 üzenetére
Én is inkább gépes ember vagyok, csak mivel linuxot használok, így LibreOffice-ban van minden is.
-
nort_on
senior tag
válasz
Moleman #1345 üzenetére
Nem arról van szó, én is beírom PP-be
, mert azért b..ssza a szemem, ha nem stimmel az egyenleg, csak már nem érdekel, hogy miért váltogatja így össze-vissza.
PP egyébként az egyik legjobb tracker befektetésekre, sokan használjuk itt. Pénzügyekre meg Money Manager alkalmazást használok, ez is manuális.
-
Addel
senior tag
válasz
Moleman #1334 üzenetére
Azt amúgy mért csinálja, hogy néha magától össze-vissza váltogat ? Nekem valamelyik nap ETF vásárlás után 1 órával vett 2 eurót majd eladta, majd megint vett 2 eurót és újra eladta (amúgy volt 52 € a számlán) ?
Mármint úgy értem, hogy piacnyitás előtt adtam megbízást, de jóval több euró volt a számlán, mint amennyiről a megbízás szólt (limitáras) -
Blaymoira
tag
válasz
Moleman #1338 üzenetére
Bármilyen kézi váltásnál $2 a díj. Automatikusnál van árfolyamban 0,03%.
Egyébként, ahogy nézem elég érdekes, mert neked a base currencyből akarja vonni a fee-t. Ami okés, mert mindig abban vonja a díjakat, de nálam pl. simán leváltott 2 EUR-t.
A 10 EUR balanceod meg nem settled vagy azt is most váltottál?
-
nort_on
senior tag
Ráadásul nem is mondják meg mi a limit. Én anno 3 bankból 5 kártyával toltam át egy "kis" pénzt így. Rafi szívatott rendesen, pár próbálkozás után hívtak, hogy látják szeretnék feltölteni pénzt Revolut-ra. Mondom igen, állítsanak a limiten? Mondom már megoldottam, CIB és ERSTE jó volt (AFR, prémium számlák miatt ingyen és gyorsan tologattam köztük a pénzt), de így is 2-3 nap volt. IBKR TBSZ előtti időkben volt, de jó hogy megcsinálták 2023-ban!
És amint volt transzfer, vittem is át oda mindent. Húúú de jó érzés volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest