Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
Moleman
üzenetére
Ok.
Ezt a levelet nem igazán tudom még értelmezni, hogy mit is akar számlázni, mire fizettem elő? Meg hogy tudom ezt levenni?
És most jött ez az üzenet:
Following violation(s) have been detected for you account U****0595: - Excess Liquidity: URGENT: Please note that the qualifying equity within your account (i.e., Equity with Loan Value) is insufficient to satisfy the margin requirement and, to restore margin compliance, liquidation of positions may commence without further notice.
Ez mi a fene?
-
kovaax
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
Én is inkább gépes ember vagyok, csak mivel linuxot használok, így LibreOffice-ban van minden is.
-
nort_on
senior tag
válasz
Moleman
üzenetére
Nem arról van szó, én is beírom PP-be
, mert azért b..ssza a szemem, ha nem stimmel az egyenleg, csak már nem érdekel, hogy miért váltogatja így össze-vissza. 
PP egyébként az egyik legjobb tracker befektetésekre, sokan használjuk itt. Pénzügyekre meg Money Manager alkalmazást használok, ez is manuális.
-
Addel
senior tag
válasz
Moleman
üzenetére
Azt amúgy mért csinálja, hogy néha magától össze-vissza váltogat ? Nekem valamelyik nap ETF vásárlás után 1 órával vett 2 eurót majd eladta, majd megint vett 2 eurót és újra eladta (amúgy volt 52 € a számlán) ?

Mármint úgy értem, hogy piacnyitás előtt adtam megbízást, de jóval több euró volt a számlán, mint amennyiről a megbízás szólt (limitáras)
-
Blaymoira
tag
válasz
Moleman
üzenetére
Bármilyen kézi váltásnál $2 a díj. Automatikusnál van árfolyamban 0,03%.
Egyébként, ahogy nézem elég érdekes, mert neked a base currencyből akarja vonni a fee-t. Ami okés, mert mindig abban vonja a díjakat, de nálam pl. simán leváltott 2 EUR-t.
A 10 EUR balanceod meg nem settled vagy azt is most váltottál?
-
nort_on
senior tag
Ráadásul nem is mondják meg mi a limit. Én anno 3 bankból 5 kártyával toltam át egy "kis" pénzt így. Rafi szívatott rendesen, pár próbálkozás után hívtak, hogy látják szeretnék feltölteni pénzt Revolut-ra. Mondom igen, állítsanak a limiten? Mondom már megoldottam, CIB és ERSTE jó volt (AFR, prémium számlák miatt ingyen és gyorsan tologattam köztük a pénzt), de így is 2-3 nap volt. IBKR TBSZ előtti időkben volt, de jó hogy megcsinálták 2023-ban!

És amint volt transzfer, vittem is át oda mindent. Húúú de jó érzés volt!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Marvel Snap
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Suzuki topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És a külső frame-en sincs.
Privátban küldök meghívót.
, mert azért b..ssza a szemem, ha nem stimmel az egyenleg, csak már nem érdekel, hogy miért váltogatja így össze-vissza.