- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolida
tag
Én is jártam már így (ráadásul combosabb összeggel, Államkincstárból).
Nyitottam egy ticketet, megírtam a hasfájást -és a hiányzó adatokat- angolul.
Rá pár órára magyarul válaszolt egy hölgy és biztosított, hogy rendben fog menni a tranzakció, főleg, hogy onnan már utaltam.
Másnap a számlán volt az összeg. -
vnorbi
aktív tag
Az OTP új felületén teljesen értelmét vesztette a partnerek és utalási űrlapok elmentése, mivel a régi felülettel ellentétben ezekben nem lehet közleményt elmenteni. Amióta elkezdtem ezeket használni, csak úgy utalok, hogy kikeresek egy régi utalást, és azt újrautalom. A közlemény így ki van töltve, csak az összeget kell átírni. Kényelmetlenebb, mint a régi rendszer, de úgy látszik, direkt nem akarják jól csinálni.
-
Simia
junior tag
-
Simia
junior tag
Két lépésben megy az osztalék.
Először amikor az IBKR megtudja hogy osztalékot fog fizetni, akkor rákerül az Activity Statement Change in Divident Accurals szekciójára az osztalék "Po" kóddal. Ekkor még nincs nálad a pénz, ez csak ilyen "előrejelzés".
Amikor megérkezik a pénz pár nap múlva, akkor ugyanebben a szekcióban ezt levonják "Re" kóddal, de az összeg hozzáadódik a Cash szekcióban a Dividents sorhoz. Ekkor már nálad van a pénz, és elköltheted.
-
kbn
csendes tag
Átgondolva: ha az IBKR-t megkeresik a magyar hatóságok, szinte biztosan nem mérlegelhet, hanem az ír jogban megvan rá a szabály, kinek, mikor, milyen adatot adhat ki.
A banktitok védelmét vajon az ír jog szerint felülírja, hogy egy másik ország nemzeti bankja balfék volt, és devizára lenne szüksége az államadóssága törlesztéséhez, ezért kikéri az összes magyar ügyfél adatát pusztán arra hivakozva, hogy általában azért nyitnak náluk számlát, mert devizában szeretnének befektetni? Hát... ha ilyen veszély lenne, akkor utána kell nézni, de hajlok afelé, hogy a banktitok védelme lenne az erősebb.
-
Ixion77
addikt
-
Ixion77
addikt
Nekem úgy tűnik, hogy a cash balance kicsit lassabban frissül.
A Webfelületen a Trades részen látszik hogy vásárlással megegyező másodpercben azonnal megcsinálja a váltást is. A portfolió részen viszont még jóideig látszik a negatív EUR és az eredeti HUF mennyiség. Idővel aztán frissül az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest