Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
varj, ez csak a megkapaskor adozasra vonatkozik. Amikor tokejovedelmet szamolsz annak adoja miatt, akkor [barmily logikatlan] nincs mese, a ket tranzakcio napjan kell atvaltani.
Az elozo ho 15-e valaszthato szabaly a kulfoldi kikuldetesek konnyebb adminisztracioja miatt letezik, ne utolag kelljen korrigalgatni. Mas kerdes h minden devizaban erkezo joveddlemre lett ervenyes. -
VÁMpír
aktív tag
volt már akinek TBSZ-en lejárt long call opciója, egyedi részvényre "in the money"?
ilyenkor margin account-on automatikusan "exercise" van kifutáskor.
mivel a TBSZ egy cash számla, így nem tudom, hogy mi van, ha van elég fedezet, akkor megveszi a részvényt vagy próbálja likvidálni az opciót még a lejárat előtti órában (ami elég bajos, mert a nagyon ITM opcióknál nagy a spread sokszor)
-
Travelos
őstag
A stop ár az aktiválási ár, a limit pedig a teljesülési, ami eladásról lévén szó, kicsit lentebbre volt állítva a stophoz képest. A gép előtt ültem, ugyan esett az árfolyam, de messze volt még a stop érték, így elvileg nem aktiválódhatott volna a megbízás.
Ami még felmerült bennem, hogy ha van egy számomra nagyon jó vételi ajánlat a bookban, ami a stop ár fölött van, akkor eladja? -
axioma
veterán
OK, az nyilvan akkor nem erdemi. Akkor elinditom a wise-on keresztul. Csak nem akartam bevonni, de lehet ez egyszerubb, mint kuzdeni a schwab-bal hogy hova irjam az azonositom (wise-ra mar 2x utaltam, domestic mukodott ami elvileg gyorsabb is, akkor a wise-nal valtottam, de mar nem eri meg nekem).
-
axioma
veterán
Akkor nalam ez utott be:
If the account equity is deemed to be nominal. Here, if the account balance is below USD 80.00 or equivalent, the balance consists solely of cash and there has been no trading activity over the prior 10 business days, all non-base currency balances will be unwound and converted into the base currency.
Amugy nekem is irrealisan valtott, 10e-ert 25.73 usd, az 388 feletti ar... de ha ugy nezem kb. 10 Ft-ot buktam, az 250 Ft, ennel nagyobb szivas ne legyen... de most tenyleg, az elso par honapra igazan adhatnanak egy kis haladekot amig az ember ismerkedik.
Viszont az fontos, hogy ide is kell majd kifele menjen penz, ha jol ertem ezzel a beutalassal legalabb ezt a jogot megnyertem.
Arrol esetleg van konkret info, hogy wise-rol USD-t ha osszekotom ingyen atvisz? Tizezres nagysagrend.
Meg a havi kiutalasrol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- DOOM - The Dark Ages
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- !BONTATLAN! Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Márványszürke (Marble Gray)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- MSI Katana 15 B13VGK / RTX 4070 / i7-13620H / 16GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- ÚJ OLED 2.8K HP OMEN 14 / Ultra 9 185H / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 2027 GARANCIA / bolti ár1m
- Eladó pixel 8/256
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest