- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
elég sokat írtál, de közben lényegében egyetlen dolog érdekel, hogy tudsz-e közleményt adni ib-n kiutalásnál
erre viszont nem tudok válaszolni, nagyon frissen nyitottam még a számlátaddig elvittem a lépéseket, hogy azt látom, hogy tudok saját magamnak utalni vagy valaki másnak, szervezetnek
utóbbinál több dolog jön elő -
-
tlac
nagyúr
revolutról utaltam be eur-t többször erste értékpapírszámlára
én nem tudok róla, hogy bármilyen számlát meg kellene jelölni nálukamúgy nem tudom, hogy az ib mennyire szereti ha csak váltónak használod őket
viszont utána számoltál már, hogy mennyibe kerül az erste?
több millió ft befektetésnél valószínű, hogy nem éri meg oda kötni magad (és ha később mégis el akarnál menni, elég fájdalmas lesz a 10k/papír transzfer) -
-
Blaymoira
tag
A díjak itt vannak: https://www.interactivebrokers.com/en/pricing/commissions-spot-currencies.php
Bármilyen nem automatikus konverzió esetén ez érvényes. Igen valószínűleg EUR a base currencyd.
Portfolio fülön, ha kiválasztod a devizát és a ... alatt van a convert menü egyébként ott is lehet választani.Ez a módszer itt market ordert fog használni. Limit orderrel érdemesebb váltani, de ahhoz explicit ordert kell beadni az EUR.HUF tickeren keresztül.
Alapvetően az IDEALPRO az nagy orderekhez van > $20k. De tudtommal mind a kettő az FXCONVERT és az IDEALPRO is T+2 settlementtel dolgozik.
Alapból FXCONVERT van használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest