Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaymoira
tag
válasz
Moltiszanti
üzenetére
Hát jó kérdés, a szintetikus ETF-ek általában azt jelentik, hogy valamilyen helyettesítő termékkel próbálják elérni a hozamot. Pl.: az SMTC alapvetően részvényekkel próbálja ezt replikálni.
Ez ugye azt is jelentheti, hogy nem tudják tartani az indexet, amit követnek, vagy nagyon rossz esetben veszteség is lehet. Bár ezeknek az ETF-eknek a risk scoreja nagyon alacsony a KID szerint így elméletben nagyon kicsi az esély rá. Tehát valószínűleg a holding másik része meg valamilyen nagyon alacsony kockázatú elem
Annyira én se olvasgattam őket így én se értem úgy mond. Ezt alapvetően olyan oldalon találtam, ahol XEON alternatívát kértek USD-ben (az is swap based és elég stabil arra, ami a célja). De a doksiaijakban benne van.
SMTC-ről itt lehet olvasgatni: https://www.amundietf.lu/en/individual/products/fixed-income/lyxor-smart-overnight-return-ucits-etf-cusd/lu1248511575
Ami természetesen azt jelenti, hogy valószínűleg egy durva market crash esetén nagyot eshet. És, ahogy nézem ezek repo műveleteket csinálnak, ami effektíve azt jelenti, hogy shortolják a részvényt és arra játszva, hogy emelkedik az ár és így lesz hozam.
Röviden a válasz mindenki egyéni döntése igazából, hogy bele mer-e vágni ahogy te is írtad nem veszünk oylat, amit nem értünk. De bonddal sem biztos, hogy jobban járnál, mert ott IBKR-en nagy tételben dobálóznak általában és nem kötelesek elfogadni az ajánlatokat így lehet beszorulsz bondba lejáratig. Egyébként egy stop limit orderrel szerintem mindig lehet kezelni a nagy eséseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- Star Trek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő