Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
ath
senior tag
én csinálok valamit rosszul, vagy így a normális működés?
új tbsz, beutaltam forintot, átváltottam dollárra, majd vettem valamit. ár + költség után is maradt dollár, de ez meg visszaváltott dollárt forintra, majd a forintot újra dollárra.
tbsz esetén forint alapú az elszámolás, azért csinálja? vagy mi a bánatért?
-
ath
senior tag
válasz
banderasz77
üzenetére
99% ibkr mobile app, nagyon ritkán web
-
ath
senior tag
tbsz-en volt forint aprópénz, kb 65$, és eladtam eurós etf-et. erre ahelyett, hogy a teljesült megbízás értékéből vont volna le 3 euró díjat, átváltott dollárt euróra. portfóliónál a teljes eladási összeg settled cash-ként jelenik meg, így nem értem ez miért volt szükségszerű lépés.
-
ath
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Simulacrum: ha 2024-et lejelentetted a minimum 25e huf befizetéssel, utána nincs teendő (szerintem).
-
ath
senior tag
2019 tbsz rollover után az onnan átkerült pozícióknak rossz a cost basis, amit kézzel nem is lehet frissíteni. van arról infó ezzel mi lesz?
-
ath
senior tag
jelenleg az a gomb felirata, hogy "Transfer all assets from this TBSZ to your Individual account.", de miután ráböksz, kiválasztódik a 2024-es.
lehet ez a felirat megtévesztő és a mi speciális esetünk miatt a globális felületet nem módosították a globális felületet, de én nyugodtan meg szoktam nézni általában a menüpontokat, úgyis meg kell erősíteni ha valami változtatást akarok. -
ath
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
ez attól függ: ha friss a 2024 tbsz, akkor jelezni kell, de ha csak beleforgatod a 2019-et és korábban megnyitottad a 2024-et, akkor arról már nyilatkoztál, onnantól pedig mindegy mi kerül rá.
nort_on miért jelentenéd?
kovaax nem kaptam semmilyen értesítést, de a 2019 számlát kiválasztva a 2024-es tbsz rögtön kiválasztódott. én ibie kezdtem, nem tudom számít e.
-
ath
senior tag
ez a 2019->2024 tbsz rollover request meglepett, hogy tényleg csak néhány kattintás volt
más is adott már le?
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

más is adott már le?