Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Az email és SMS régi technológiák, abszolút nem jelszavak küldözgetésére voltak kitalálva. A 3G (4G?) idejében relative könnyű is volt SMS-eket ellopni, meghamisítani. Hamis emaileket meg még én is küldözgettem anno magamnak kíváncsiságból. Mára ugyan fejlesztették mindkettőt amennyire lehetett (az 5G már sokkal biztonságosabb, és email authentikációban is jelentős előrelépések voltak), de az app azért jóval biztonságosabb.
Az ugyanis hacsak nem teljesen hülyén van megírva, akkor komolyan elkódolva küldi az autentikációs információkat a telefonod és a szerver közt, plusz használja a telefon fizikai azonosítási rendszerét is (feloldás + jellemzően ujjlenyomat).#1316 avl
Ha nagyon akarsz, elméletileg tudsz Android appokat futtatni asztali gépen is. Sosem próbáltam, csak elméleti lehetőségként jutott eszembe. Lehet, hogy nagy biztonsági igényű appok nem hajlandóak úgy futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest