- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Az email és SMS régi technológiák, abszolút nem jelszavak küldözgetésére voltak kitalálva. A 3G (4G?) idejében relative könnyű is volt SMS-eket ellopni, meghamisítani. Hamis emaileket meg még én is küldözgettem anno magamnak kíváncsiságból. Mára ugyan fejlesztették mindkettőt amennyire lehetett (az 5G már sokkal biztonságosabb, és email authentikációban is jelentős előrelépések voltak), de az app azért jóval biztonságosabb.
Az ugyanis hacsak nem teljesen hülyén van megírva, akkor komolyan elkódolva küldi az autentikációs információkat a telefonod és a szerver közt, plusz használja a telefon fizikai azonosítási rendszerét is (feloldás + jellemzően ujjlenyomat).#1316 avl
Ha nagyon akarsz, elméletileg tudsz Android appokat futtatni asztali gépen is. Sosem próbáltam, csak elméleti lehetőségként jutott eszembe. Lehet, hogy nagy biztonsági igényű appok nem hajlandóak úgy futni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest