- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
Nem tudom, London - Oxford kozott/korul lattam mar £30k-ert is hektar kozeli telket, amire szabad epiteni. Pl: [link] £25k, 1 hektar, aukcio. Neztem parat, nagyon ritkan mennek kezdoar duplaja fole, sokszor kikialtasi aron siman elmennek.
Vagy, sokkal kisebb, de konkretan baromi jo helyen: [link]
St. Albans az egy baromi jo kornyek, arcatlanul jo kozlekedes es infrastruktura, szep, gondozott, tiszta. 1200m2, £45k az nem feltetlen hangzik annyira jol, de itt viszont a kozmu es gyors internet bekotese se 10 ev. Innen pedig London elerheto, kevesebb, mint fel ora vonattal, szoval a munka az nem kerdes. Ha pedig inkabb kocsikazni es/vagy utazgatni kene, M1, M25 is par perc, Luton repter fel ora kocsival meg vonattal is.Es azert 1200m2-en mar el lehet lakni, es nincs a kornyeken se 1000 emeletes monstrum, hogy mindenki lassa, ahogy napoztatod a pocsodet.

Szoval az van, hogy errefele valami iszonyatos az ollo a zsebkendonyi ingatlan meg a teljesen elheto, akar hatalmas telek kozott. Egyszeruen nem ertem. Es a St. Albans-os meg raadasul kb azonnal epitheto is. Legolcsobb valamirevalo (link)detached is £500k+ a kornyeken, zsebkendonyi telekkel, szokasos angol epitesi minoseggel.
Es ha megrohadok se ertem, miert. ¯\_(ツ)_/¯
Raadasul rakeresve azt mondjak az okosok, hogy £2200/m2 ar korul mar olyan vityillot rittyentesz oda, hogy megszolal. Szigetelt, jo minosegu, modern, stb. Egy 100m2-es hazban mar azert el lehet lenni, es meg az is csak £220k-ra jon ki igy. Mellecsapsz egy harom autos garazst (mert miert ne, burzsujkodjunk, ha mas nem, ping-pongozni jo lesz) meg extra £30k-ert, es mindennel egyutt (csak ugy radobtam £100k-t, mert miert ne) £400k-bol van egy 100nm-2es, fasza, uj, modern, szigetelt hazad, meg bo 1000m2 telked egy arcatlanul burzsuj kornyeken (93%+ a feher nepseg
), jo kozbiztonsaggal, jo levegovel, jo kozlekedessel.
Es hasonloakra keresve ezek olyan £1 milla korul mennek 10-15 evesen! Es el is adjak oket annyiert par honap alatt altalaban.Eskuszom nem ertem mi van.
ui.: Es konkretan letezik olyan, hogy self-build mortgage. Ok, teleknek mar a neveden kell lennie, meg tervnek, megvalosithatosaginak meg minden egyebnek kesz kell lennie, tehat bo £100k-t le kell rakni, de akkor is. Letezik, meg a feltetelei se olyan szarok. Szoval a finanszirozas se lehetetlen, nem kell kezbe lennie £400k-nak. Igy mar megannyira se ertem, mint eddig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vallás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), jo kozbiztonsaggal, jo levegovel, jo kozlekedessel.