Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Simán lehetett volna még tekerni.
2020 július 30-án csináltam egy hasonló jellegű "szótárt" :Mostanában sok ingatlan hirdetést néztem, és íme egy szótár :
- Hangulatos lakás: Lepattant, sötét luk, ami gyertyafénnyel vállalhatóan néz ki pár üveg bor után.
- Befektetési célra alkalmas lakás: Ha éveken keresztül egy valag pénzt öntesz bele, a most 3 éves gyerekednek 30 éves korára lesz hol laknia.
- Irodának is alkalmas lakás: Éjjel 2:30-kor fordul az utolsó, és 4:50 kor az első hetes busz a földszinti lakás ablaka előtt, ami ugyebár az irodistákat nem zavarná.
- Több generáció számára is alkalmas ingatlan: Szintenként 40 négyzetméteres galambdúc.
- Stílusos nagypolgári lakás: Mozdíthatatlan főfalakból álló lakás, ami ugyan 100 négyzetméter, de értelmesen csak egyetlen hálószobát lehet benne kialakítani. Minimum 4 méteres belmagassággal.
- Felújításra szoruló lakás : Inkább bombatölcsért vásárolj négyzetméter áron, mert csak a bontási-szeméttel kapcsolatos költségeid egy autó ára.
- Jó állapotú lakás : Fedél van a fejed felett, nagyjából van áram, fűtés és egy max 200 ezerbe kerülő ipari takarítás után az ANTSZ engedélyezné, hogy munkásszállónak használják.
- Kiváló állapotú lakás : Az iszonyat gáz küllemű konyha, a csempe, a járólap és egyéb borzalmas belsőépítészeti megoldásának egyetlen eleme sem sérült jelentősen.
- Egyetemistáknak, fiataloknak kiváló lakás: Abból a feltételezésből kiindulva, hogy drogosok úgyis, tehát észre se vennék, hogy a fürdőben nincs melegvíz.
- Bohém lakás: Az azóta zártintézetbe került tulajdonos szerette, ha a kádból eléri a hűtőt, nem bíbelődött olyan kispolgári csökevényekkel, hogy valahol el lehessen helyezni egy ágyat.
- Remekül átalakítható lakás : Mindenkinek, akinek 20 millió van a zsebében a lakás árán felül.
- Napfényes lakás 50 millió alatt: Megdöglesz nyáron
- Újszerű : Kifestették fehérre, és a tulaj most magának egy olyan lakást keres, amiben a fürdőt nem tették a sarokkáddal és a bordűrös csempével vállalhatatlanná, mint ő 10 éve ezt.
- Lakás magas presztízsű környéken : Jobbra balra szuper kecók, ez konkrétan ótvar. / Népszínház utca
- Műszakilag teljes körűen felújított lakás: A tulajdonosos úgy tudja, hogy nincsenek benne alumínium vezetékek, de ez a gyakorlatban 50-50 százalék. Vizuálisan a 80-as évek szégyenfolt oldala.
- A társasház a legmodernebb biztonsági berendezéssel van felszerelve : Amióta kétszer is szervezett bandák kirabolták a szomszédokat fényes nappal.
- Nyugodt környék : Biciklivel 30 perc a legközelebbi buszmegálló
- Rendezett környék, csendes szomszédok : Nyíregyháza-alsó fíling, bigott szovjetemberekkel.
- Izgalmas belső kialakítás: Használhatatlan terekbe ötletszerűen beépített újgazdag giccsek.
- Iskola óvoda a közelben : Gyerekricsaj minden hétköznaphasonló csak állás keresések kapcsán pedig itt
Ami meg a 41 millás cuccot illeti, sok sikert hozzá, ha eléggé sürgős neki eladni, ha 34-be nem is, de mondjuk 38-ba belemegy, még akkor is jól jársz
-
Dr.Én
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Ez nagyon jó
De lehetett volna még tovább is csavarni ebben a témában
Megnéztem a 41,90 millióval hirdetett tormásligeti ingatlant.
Tényleg rendben van, de tény hogy kicsit túl van árazva.
Hétfőn felhívom az ingatlanost és teszek neki egy ár ajánlatot részemről. Bár szerintem annyit nem fognak engedni.
34 milliót gondoltam
-
KROK640
nagyúr
-
t72killer
titán
-> "Okos üzletemberként a tulajdonos eladni szeretné, nem árulni! Így DRASZTIKUS ÁRCSÖKKENTÉS-t hajtott végre! 199.000.000 Ft HELYETT 130.000.000 Ft" (FB link) 5.5hektár ipari telek.Egy pörgő gazdaságban persze ennek lenne ennyi értéke, csak két apróság erről az országról:
- dugig van hamarosan becsődölő akku és egyéb gyárakkal = tucatjával lesznek üres, sőt, használható épületeket is tartalmazó telkek
- aki nagyobb tételben akar vállalkozni, az amúgy is csókos = vesz egy sima szántót max 20 misiért és a megfelelő székekben ülő haverokkal átminősítteti.Szóval kedveskéim csökkenthetik még a telekárat kb szántó-árlista szintjére.
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Már többször írtam, hogy Debrecenben detto ugyanez a helyzet, hogy 30-40 lakásos újépítésű 3-4 éves belvárosi házakban is a lakások fele üresen áll.
De pár éve (covid előtt mondjuk, az igaz) még emlékszem, hogy még épülés közben eladódott a legtöbb lakás X áron, aztán a covid körül divatba jött, hogy kifizették a vevők a lakás egy részét előre, majd mikor felépült a lakás, akkor sokkal drágább lett mint amit megbeszéltek, a kivitelező vissza adta a "kölcsönt" pénzüket, és utána jókora felárral árulta a lakást. Esetleg némi pereskedés és huzavona után adta vissza a pénzt.
A lényeg az volt, hogy a fel nem épült lakások eladásával egyfajta hitelhez jutott a kivitelező, amit szívesen megadta neki9 a kedvező árak miatt, aztán a végén meg sokkal drágábban kiárulta a lakásokat másoknak.
YT-n erről volt egy 15-20 perces videó 1-2 konkrét Budapesti esettel, de már a csatornát is törölték ami azt a videót csinálta
-
hobizoli
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
ezeknel mostanaban baromira nem az van mar, mint 8-10+ evvel ezelott hogy mar a tervrajzok idejeben is eladtak a kecok 70-80%-t, az alapozasnal meg mar 90+ %-t
a Budafoki uti eptesnel is, 2022-23-ban adtak at es maig vannak benne eladatlan kecok, amiket "ujkent" meg lehet vennitavaj nyar vegen volt is egy beakciozas, amikor a 2021-22-ben 83 millioert arult megoldas 71 misiert volt megveheto 2-3 evvel kesobb
ugyhogy ott is aki "befekteteskent" megvette, az nem hogy tobbert tudta akkor eladni, hanem az alatthiszen miert vegyen vki egy 3 eves hasznaltat ~100 misiert (a KSH szerinti inflacioval bekovetve inkabb 110-115-ert) ha uj is van sokkal olcsobban?
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
LOL, évekig mászkáltam a népfürdő 21/B-be.
Ezek a képek még fantázia rajzokbár az utolsón már mutatja az épülő házat, de ilyenkor szokott lenni az, hogy az árak még kicsit megszaladnak vis major/építőanyag/munkaerő drágulás/hiány miatt, és a 137 Milliós lakásból seperc alatt 200+ Milliós lehet, számos ilyen helyzet volt már a Pesti dunaparton is.
Amúgy baró jól néz ki, főleg a lobby. -
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Kellemes, korrekt kis nyaraló lenne
Azt a (1)60Millát kicsit sokkalom érte.Meg tök jó, hogy háromszor is leírja, hogy ősfás környék, csak amikor majd a szélvihar kidönti és kettévágja a kocsit meg a házat, az izgalmas lesz. Addig meg ki sem lehet vágni, mert ugye ősfa.
A magaspartról jó a kilátás a szt Balatonra, de ekkora házért ennyiért, már van jobb kilátással Horvát/Görög/Spanyol országban, és ott a tengerre -
hobizoli
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
A legtöbb ilyen helyen az ott lakóknak ingyenes a parkolás, ha találnak parkolót. Nem mellesleg ha ezt megveszed, szerinted marad még pénzed autóra is?

Egyébként ilyen helyet tényleg azért veszünk, hogy minden is közel és kiváló a tömeg közelekdés, mert spórolni akarunk az autó fentartással."utcai erkely azzal az ablaknal ~50cm melysegevel nemtom hova lenne sorolando, meg miert is nem jon ki jobban az epulet sikjabol az, hogy funkcionalisan hasznalhato is legyen
konyhai "panorama" meg epic
felszobat is mellette inkabb etkezonek kene nevezni
szigetles meg felejto a lakokozosseg nelkul"De ez egy BAUHAUS
100 éves, húgyszagú getto, de baushaus. (ennek annyi a jelentősége, hogy már megfigyeltem, minden ilyen ingatlannak van "bauhaus felára"). -
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Bazaraki.com
Ez egy népszerű ciprusi apróhirdetési oldal, ahol mindenfélét találsz, többek között ingatlanokat is. Olyan helyi jófogás lenne kábé. Erről van csak használati tapasztalatom.cyprusrealestate.com.cy
Ez kifejzetten ingatlanos oldalhome.cy
Szintén ingatlanos oldalrealtor.com.cy
Ez is ingatlanos oldalciprusneked.hu
Ez pedig egy magyar oldal -
hobizoli
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
alig kene csak ~20-25milliot ratapsolni, es akkor meg fizetos ovezetben parkolsz a 140+ millios keglid elott(?), amire kozel 2 millios m2 ara is van
vagy berelsz vmi kozeli garazsban helyet havi 30k-ert
utcai erkely azzal az ablaknal ~50cm melysegevel nemtom hova lenne sorolando, meg miert is nem jon ki jobban az epulet sikjabol az, hogy funkcionalisan hasznalhato is legyen
konyhai "panorama" meg epic
felszobat is mellette inkabb etkezonek kene nevezni
szigetles meg felejto a lakokozosseg nelkul
akinek van ennyi penze, az mi a retekert akar ebben a hugyszagu gettoban lakni...?
2x ekkora uj epitesu 2-3 autobeallos csaladi hazat tud venni ennek az aran, ami nem egy tegla tuzfalra nez -
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
"Hogy valaki 5misiért Békés megye random csücskében komplett új tetőt húzzon fel az embernek" - ezt még éppen el is tudom képzelni. Inkább az, hogy akkor már 13 misibe van a tanya, és még mindig Békés megye random csücskében, a totál eladhatatlan kategóriában.
Gondolom a nagy befektetés" az volt, hogy az egyik összevásárolta a másik két szomszéd eladhatatlan romjait pár százezerért, aztán tartogatta, hogy egyszercsak majd felmegy az ára. Nyilván nem költött rá, mert azt ugye minek. Aztán élete végéig tartogatta/árulta, és most az örökösök próbálnak vele szerencsét.
De az árképzést se értem, mert eltérőek a tanyák adottságai, egy a közös mindben : A vételáron felül még minimum 10-10 Misit rá kéne tüsszenteni, hogy lakható legyen. Akkor már új tető helyett dózer, az olcsóbb, talán szántónak még elvinnék ... -
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
Ezek együtt nem érnek 2millát, nemhogy darabja 7et... Tipik az a kategória, amit 10évvel ezelőtt eladhatatlanul otthagytak, hogy majd lebontja a természet/vagy megpróbálták 3-400eFt-ért rásózni valakire. Persze akkor nem folyt a csapból is ingyenpénz minden csavargónak.
Hogy valaki 5misiért Békés megye random csücskében komplett új tetőt húzzon fel az embernek, szintén igen erősen népmesei elem volt már évekkel ezelőtt is... -
-
-
hobizoli
nagyúr
Érd, Fenyves-Parkváros ez jónak tűnik
-
hobizoli
nagyúr
-
viny
tag
vágesz, köszi mindenkinek
-
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Szép helyen van, és ez nem is annyira ház, hanem nyaraló komplexum. Azért vannak jó pontjai, mint a mindig megközelíthető, gyors vezetékes internet, napelem stb.
De ez úgy rentábilis ha egyszere turisztikázól, meg gazdálkodsz, és mind a kettő JÓL megy.
Amúgy a képek is leéggé jók -
t72killer
titán
-
hobizoli
nagyúr
-
t72killer
titán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Dehát mindenkinek hóm offic melója van valami menő banknál, és persze a negyedik gyerek ott a csokpocakban
-
t72killer
titán
Tipik balekkeresés, mint a magyar ingatlanpiac 90%-a. A tulajnak nem kell égetően a pénz, így éppen tarthatja a kéglit a végtelenségig.
Tátottszájú német AfD-s nyuggernek vagy ú-á EU-s cím kínainak meg elég lesz a "nincsittmigri" v lehet a közelben bizniszelni mese. Vagy nem, mert amint látjuk, a megálmodott vevő csak nem jön

A baj, hogy ebbe a fafejűségbe irtózat sok ingatlan fog totál tönkremenni, a tulaj nem hajlandó engedni az álmaiból, az örökösök adják majd el gazzal benőtt romként gombokért.
-
viny
tag
Sziasztok!
Lehet (biztosan) nem értek valamit, nektek van tippetek?
Ez kb 4 éve eladó. Annó' még (ha nem csalnak emlékeim) 90-100M környékén lett felrakva, azóta megy felfelé az árral. Leveszi, visszarakja, leveszi, stb. Most éppen 150M-nál tart...
Tényleg nem vágom mi ez a módi / miért / mi a mögöttes logika vagy algoritmus mögötte ha egyáltalán van. Ez valami marketing fogás akar lenni / vagy esetleg optimalizál valami keresési algoritmusra?
Ha igen mennyire működik általánosságban? (azt látom hogy itt nem nagyon
)(btw, ezt a házat mi is néztük még friss felújítás után cca 2019-ben, ha jól emlékszem 80M körül árulták. A környék és a kialakítás miatt azonnal elvetettük. A mostani tulaj beköltözése után tippre 1 évvel kezdte el felrakosgatni.)
-
hobizoli
nagyúr
[link] errol volt regebben kep, de van video is
-
hobizoli
nagyúr
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
Kicsit minden egyszerre. Covid alatt költöztünk, amikor kenyérért lemenni is egy bevetés volt, nemhogy kocsit eladni a kontinensen, REPÜLŐJEGYET(!) szerezni és eljutni a családhoz. Azokat az időket éltük, amikor volt, hogy hetekig törölgették a járatokat mindenfelé, ráadásul én tartottam a pestistől, semmiféle tömegközlekedésre nem ültünk akkoriban. És igen, költözködéskor még azzal vacakolni, hogy valaki OKKAL adja el nekünk a kocsiját (hmm, milyen ismerős azóta...) és rohangáljak random motorikus problémát kiimádkozni belőle, amiről persze kiderül, hogy zúzda - hákösznem
. Főleg, hogy lurkót is azzal hordtam suliba első évben, 100% megbízhatóság kellett mindenképp.Költözés előtt amúgy akkor kaptam volna érte 3kEUR-t, HA a szélvédőt cserélem a golyónyom-gyűjtemény miatt - erre 200km körzetben 600EUR alatti ajánlatot nem kaptam. Skóciában a nati windscreen 190 fontért kb egy óra alatt cserélte... Erősen kétlem, hogy létezett akkoriban olyan konstelláció, hogy értelmes összeget tudtam volna kivenni, ami az utána külön repkedés költségei (kötelező covid teszt "havercégeknél"...) mellett is kifizet nekem egy jobb brit 4kerekűt...
-
-
hobizoli
nagyúr
-
t72killer
titán
Mert évekig a sajátom volt, semmi baja nem volt (azóta is csak apróságok). Velünk költözött. Amúgy valami 200 font volt az összes ktg amit kifizettem, amiben már az első MOT, a km-óra lap csere és egy ebayes vagcom kábel ára is benne van, amivel átprogramoztam a ködlámpát. Mivel költözési jószág, semmiféle vám+áfa nem jött rá.
-
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Jah, hát oda valami remote job-al érdemes menni, mert amúgy a bérek kb Magyarország 1,1×-ese. Mondjuk ott inkább aza buli, hogy az infláció mindig valahogy az utolsó helyen kullog, így annak a fizunak jobb a vásárlóértéke, mint a magyarnak MO-n.
A legjobb viszont MO-val szemben, hogyha a Throdos közepén élsz, fent a hegyekben, ahol négy évszak van meg ugyanaz a növényzet mint MO-n, akkor is kb bármelyik irányba indulsz el 1-2 óán belül pálmafás tenger lesz. Ezt MO-n még Lentiről sem tudod.
-
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
Csúcsszezonban rájuk kell még néznem, mennyire nyomják agyon őket a turisták. A bérek alacsonyak (nagyon), úgyhogy véglegesen kizárólag (elő)nyugdíj után lehet sajna lépni. Viszont akkor legalább nem zaklatják az embert olyanokkal, mint "kamat"adó - miközben a világon nincs olyan kamat ami az alap inflát egyáltalán korrigálná. Ráadásul ha korábban vesz az ember valami kéglit, a spanyoloknál az alap ingatlanadó mellé még rájön egy "ki is adhattad vóna" virtuális landlord tax ami nem-EU lakosnak vmi random referenciaösszeg 24%-a (EU-snak meg ugyanezen referencia 19%a), a gyakorlatban 3-400EUR ablakon kidobott összeg, amit repjegyre is költhetnél...
-
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Cipruson az egyik hivatalos nyelv az angol. Gyakorlatilag mindenhol mindenki beszéli. Az összes hivatalban, buszsofőrök, taxisok, hotel, mindenhol mindenki IS. Ugyanúgy jobb kormányos mint Anglia, a dugalj is ugyanaz. Nem véletlenül neveztem sokáig Anglia legdélibb megyéjének. Viszont még mindig EU tag
Pénznem : euro.
Egyébként ha már odamész, akkor legyél stílusos és "nincs olyan isten az Ólimbosz"on, ugyanis Ciprus legmagasabb hegyét meg így hívják. Télen oda tudsz járni síelni, ha van kedved, több sípálya is van arrafelé. Kocsival a pálmafás tengerparttól 1 órán belül ott vagy.Egyébként még én is gondolkodok rajta, hogy vissza kéne menni huzamosabb időre, nagyon jól éreztem magam ott
és egy Békés megyényi területen minden IS van. -
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
Lehet megpróbálok ezzel a Ciprussal barátkozni, adóügyileg fényévekkel jobb a spanyoloknál - arról nem is beszélve, hogy a spanyol rögtön ugrana és a megtakarítások utáni "hasznot" is kamatadóztatná mindenféle kiskapu nélkül (Mo. ugye jobb híján legalább van a TBSZ...).
Októberben milyen arrafelé az idő? Ráveszem a kiccaládot, nézzünk körül
. Egyik kritérium persze, hogy az utcai kóbor macskával is lehessen angolul barátkozni, mert nincs olyan isten az Olympus-on, hogy görögül megtanuljunk
-
t72killer
titán
Tanya 16misi - az árával, állapotával nem is lenne komolyabb baj, de igencsak obszcén az elhelyezkedése szegénynek...
Itt viszont erősen megszaladt a ceruza - lehet velem van a baj, de én ebben egy deka Ytongot nem látok, és a szigetelésnek nem kívülről kéne rajta lenni?
Csemői tanyák közbiztonság
? -
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Persze, vannak vegyszerek, de kell hozzá az is, meg ember aki karban tartja stb. Ez dobja a közös költséget. Nekem pl messze nem hozna annyit mint amivel dobja a közös költséget.
Az a baj ezekkel a modern, jól felszerelt lakásokkal, hogy olyan közös költség van, hogy kiesel a cipődből. Múltkor nem liftes, új építésű házban hallottam havi 30-40 ezret.Jah, az újban benne van minden, de ezt sokszor bele is árazzák. Ami jó, hogy nem neked kell keccsölni vele.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
ja...de arra vannak vegysezrek amiktol a szunyoglarva off-s lesz
ahhoz kepest az se igazan dragabb m2-ben igy sem, es kicsit nivosabban nez ki
szoval a "regi" tul van lihegve
nem mellesleg leszigetelni is eleg sok misi egybol, az uj meg eleve ugy keszult, meg felujitani furdotkonyhat eleg sok +misi, az ujban meg uj az is -
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
"egy szinte ugyanez az alaprajz" - hangulatos ez is. Különösen tetszik a 6-os képen a GTA térképek a falon, de amúgy látszik, hogy itt még kisgyerekek vannak vegyes fiú és lány. A kilátás egy főút szerűség mellett egy raktárra meg benzin kútra. Ráadásul ahogy elnézem itt a sorház egy közös telken fekszik, egy közös kerttel, ami szintén problémák forrása lehet.
A másik, a lakóparki jól néz ki, bár azt a kerti privát szúnyogtenyészetet nem tudom minek kellett odarakni, mind építéskor mind karbantartáskor rendesen megdobhatta a költségeket.
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
De ráadásul ígyis úgyis a lépcső fitten tartja, mert ha bemegy, mindenképp fel kell menjen az elsőre.
Emeletenként kb 37nm jut, amiből ugyan három fürdőszoba is van így azért nemkell lépcsőzni, de minden másért igen.
BTW az utcában van egy ilyen hármas iker ház, de ott csak 3 szint van, voltam már bennük, kis szűk vackok, mindenért másik emeletre kell menni. Ez a 80-as években volt hatalmas divat, hogy a háznak (sok) emeletesnek kell lennie, építsünk kis telekre, kis alapterületen jó sok szinteset, mert az jó. Amolyan státusz szimbólum is volt. (Most jut eszembe több ilyenben is laktam, mint ez a hirdetésben lévő).Vidéken meg az volt a mánia, hogy sok generációs ház, minimum 3-400nm-es összterület mellett 2-3-4 szinttel, és akkor együtt lakik a nagyszülőtől az unokáig mindenki egy házban. (pl apám öccsénél is ilyen megoldás volt, a "fénykorban" laktak vagy 10-en egy házban). Lehetőleg valami vidéki isten háta mögötti faluban mindezt. Csak hát ezek amennyire divatosak voltak a 80-as években annyira elavultá váltak a 90-es 2000-es években.
Ez a cikk remekül szemlélteti problémát : Szépen lassan kiürülnek a hatalmas családi házak -
hobizoli
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
a garazst nem kene szamolni eleve lakoternek...
ugy meg ez a kegli 75m2 valojaban + a tetoter
ennel kicsit jobban lepukkantatt ebbol 44m-ert arultak ezen a lakotelepen, de egy fullos felujitasnal igazabol mind1, sot, abbol a +20 misibol kb meg lehet csinalni
egy szinte ugyanez az alaprajz szszmikloson: [link]
ettol meg 1km-re 65m2-s 3 szobas ujepitesu lakoparki kegli van 65m-ert... igaz nincs hozza garazs: [link] -
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Na, ez a lakás fitten tart! 4 szint, és minden szarért lépcsőzni kell, a négy szint együtt 150nm.
Az ingatlan 1981 ben épült, 4 szintes , a tetőtér is beépítésre került, így a hasznos alapterülete 151 m2, mely 4 szobából és 3 fürdőszobából áll.
Az alsó szinten egy 25 m2-es garázs, tároló , előtér, lépcsőház fogad bennünket.
Első emeleten egy tágas szoba erkéllyel, külön wc, fürdőszoba, egy kisebb szoba, és lépcsőház.
Második emeleten tágas szoba erkéllyel, nagy konyha, tusoló wc, lépcsőház.
Harmadik szinten nagy szoba , zuhanyzós wc.Viszont valami piszok hangulatos részletei vannak, főleg a kádas fürdőszoba ... de az egész olyan kora '80-as évek hangulatot áraszt

-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
Halásztelek
ettol 100m-re egy masik epuletben patentul felujitott keglit arultak honapokig 68-ert
az szelso lakas volt, ugyhogy a garazs melle a sajat fuves reszre meg 2-3 auto be tudott allni -
-
Dr.Én
veterán
-
KROK640
nagyúr
A dohos szag és a felpúposodott padló egyébként a felázást is jelentheti, ami önmagába véve egy nyolc számjegyű manőver, ha megakarod szüntetni.
"Vízvezetékek nem falban mennek seholsem " - ez ilyen Ciprusi stílus, ott is ez van. De ott azért, mert ha törik akkor könnyű javítani. Cserébe sokkal könnyebben törik.
Szerintem 20 Milláért elviheted, ha addig nem engedték le, akkor tartogassák csak, a sok "kinccsel" együtt

-
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Debrecen gyakorlatilag az egész EU legélhetetlenebb városa lett az utóbbi időben
(3-4 éve)
Az ingatlan árak az eget verdesik, miközben az új lakások bő fele évekig üresen áll.
Állandóan bejelentenek valami gyárat, aminek már a bejelentésére is ugranak az árak egyet felfelé (még sokszor az alapkő sincs letéve) majd ha megnyílik, akkor a biztonság kedvéért ismét ugranak egyet az árak. Mindenki azt gondolja, hogy ezekben a gyárakban majd biztos Luxemburgi fizetést adnak a sori melósnak is, és hát akkor úgyis van miből fizetni a svájcira nőtt ingatlan árat. Egy 40 éves panel lassan annyiba lesz mintha a Comoi tó partján lenne
Pedig ezekbe a gyárakba jellemzően ázsiai tömegnyomor munkásszállókon tengődő arcok mennek, meg azok akik tízen vesznek ki egy három szobás 40 éves panelt.
Fizu meg Debrecenben is mindenütt szigorúan minimálbér, a minimálbér +3%-ért, már titoktartásit íratnak veled, meg nem beszélhetsz a fizetésről, amire úgy utalnak, mintha minimum is Liechtensteini bankár fizetés lenne. -
KROK640
nagyúr
Szegeden ott lesz a BYD, szóval hiába lehet ott is minimálbért keresni, az ingatlan árak majd megindulnak felfelé, mert mindenki azt gondolja, hogy ezekben a gyárakban majd biztos Luxemburgi fizetést adnak a sori parasztnak is, és hát akkor úgyis van miből fizetni a svájcira nőtt ingatlan árat ...

-
KROK640
nagyúr
Ezt a gyöngyszemet:
Ez még decemberben 6.7 milla volt. Most 15-ért vesztegetik. Dupla áron, mikor feleannyiért sem ment?
Egyébként a helyesírás sem az erőssége a hirdetőnek:"Eladó bocskaikert rákóczi-kert területén egy 50négyzetméteres kertes ház ami egy szoba konyha fürdőszoba és egy nappali előszoba helységből áll újj nyílászárók klíma egy nagy cserépkályha vezetékes víz villanyhállózat rendezett nyugodt környezetben eladó.ára 6m7százz."
És még fotózni sem tud

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

100 éves, húgyszagú getto, de baushaus. (ennek annyi a jelentősége, hogy már megfigyeltem, minden ilyen ingatlannak van "bauhaus felára").
:
. Főleg, hogy lurkót is azzal hordtam suliba első évben, 100% megbízhatóság kellett mindenképp.