Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
egy ismeros osztotta meg Fb-n ezt ma: [link]
-
t72killer
titán
válasz
Revolit
üzenetére
A baj az, hogy ez egy aktív nyuggernek vagy remote workernek jó - nem ilyeneket várnak. Már a gyerekeknek is egy katasztrófa, mert pl hova megy gimibe a 15éves?
#2893: ha működne a mai világban a remote work, home schooling koncepció, akkor el tudnám képzelni, de még így is kéne vagy 20-30 család hasonló korú gyerekekkel, h a mieink ne Robinsonként nőjenek fel.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Revolit
üzenetére
Igen, emlékszem rá, hogy volt ilyen itthon is, valahol a dél dunántúlon.
Az a baj ezekkel, hogy ahol már így próbálkoznak azok a tipikus "ide a mentő sem jön ki" helyek. Se iskola, se óvoda, se bolt, se semmi. Ha van bolt esetleg akkor a helyi kisbolt annyiért ad mindent amennyiért nem szégyelli, te meg vagy megveszed, vagy a napi két busz valamelyikével bemész a városba, jobb esetben beautózol 1-2 óra alatt bevásárolni. Full felejtős.Az ilyen helyek úgy tudnának felfutni, hogyha lenne annyi pénz az önkorik részéről (de nem lesz), hogy azt mondják, hogy : Fizetünk annyit, hogy 500-1000 család (2500-5000 ember) jöjjön ide, emiatt oktatási intézmények, boltok, orvosi rendelő, stb. létesül (ezt is az önkormányzatnak kéne előteremteni), egy bitang jó tömegközlekedés, hogy aki helyben nem tud elhelyezkedni az gyorsan elérje a környező nagyvárosokat (amik emiatt túl messze sem lehetnek). Csak hát ez rengeteg pénz, és csak akkor működik ha sokan meglátják benne a lehetőséget, különben nem lehetőség. Ja, és mindennek nagyon gyorsan kell lemennie időben, mert ha az "eleje" rájön, hogy nincs semmi, akkor elkezd elvándorolni, aminek hatására a többiek már nem is jönnek. Ezt manapság csak valami elképesztően brutál uniós támogatással tudnám elképzelni.
-
Revolit
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Jó pár évvel ezelőtt mintha itthon is lett volna ilyesmi, annyi, hogy építési telek volt 1 ft-ért, és pár éved volt lakóingatlant építeni rajta, ez volt az egyetlen feltétel kb.
Tök jól hangzik elsőre, hogy fú a földi paradicsomba, tengerparton, kék víz, és még fizetnek is 2 évig 500 eurót, de tekintve, hogy 24 az egész sziget lakossága, gondolom semmi nincs ott. Családokat várnak, és akkor majd mehet minden nap hajóval suliba a gyerek?
Vagy az itthoni esetben, nyilván egy isten háta mögötti elnéptelenedett falu volt a helyiség, és oké, hogy felnőtt megoldja autóval, de kiskorú gyerek vagy buszozhat be, ha van (és ha van is, lehet egy reggeli ami kivisz, meg egy esti ami hazahoz), vagy lehetsz a privát sofőrje a gyereknek. Szóval még full HO-val sem vállalnám be. De ha egyedül élnék (vagy legalább is gyerek nélkül), hát, introvertált vagyok, de ez lehet nekem is sok lenne, hogy egy moziért is órákat autózhatok. -
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
Olasz és Görögo.ban is van ilyen. Az ókori számítógépleletről híres Antikythira szigetén pl ingyen házat is adnak fiatal családoknak.
-
KROK640
nagyúr
-
t72killer
titán
Spanyol ingatlankörkép. Bár igen sokáig lufimentes volt arrafelé a szitu, sajna a szebb helyek itt is beindultak.
Hány német és holland megy évente nyugdíjba
? -
t72killer
titán
-
t72killer
titán
válasz
t72killer
üzenetére
A politikai aspektusát itt teljesen mellőzném, de igen valószínű lesz kihatása a magyar, sőt, a magyarok által fújt egyéb ingatlanpiacokra is: ma lép érvénybe az az EU határozat, mely szerint 1Mrd EUR EU pénz már ténylegesen nem lesz leutalva Magyarországnak.
Én az EU-s pénzek simán 80%-át gondolom közvetlen ingatlanlufi-pumpáló hatásúnak: a kifizetett bérek egyenesen mennek jelzáloghitel-törlesztésekbe, albérlet-fizetésbe, stb, a nagyobb, "vállalkozói tételek" hasznát pedig igen gyakran ingatlanbefektetésbe csorgatja át a mutyis mókus - így lesz vevő a 200milliós tanyára - vagy a 10milliósra, aminek van 5db kivásárolható telekszomszédja, vagy az ilyen fog magyarul tudó ingatlanost kunyerálni a kanári FB csoportban.
Emellé kell még a kínai pénzcsap, orosz olaj és gázcsap elzárása és helyben is vagyunk.
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
válasz
hobizoli
üzenetére
A nagy balekvárás korszakában élünk, sajnos balekok akadnak, akik elviszik majd 80 misiért.
#2876: vajon mennyiért veszik meg az 50 misis Debrecenit? Nagyon kár, hogy nincs egy olyan publikus nyilvántartás, mint itt a skótoknál, ahol visszakereshetem egy random ingatlanról INGYEN, hogy mennyiért cserélt gazdát az elmúlt 20 évben.
-
-
hobizoli
nagyúr
Riverside [link]
-
hobizoli
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Igen, ez mind igaz. Viszont a turista forgalom nagyrésze az Larnaca (az a város mindent tud amit nem szeretnél), Limasssol, Paphos vagy a másik irányban Ayia Napa a fő turista vonalak. De egyébként a sziget tele van felfedezetlen kis településekkel, javarészük vagy fent a hegyekben, ahol középeurópai éghajlat van, vagy a parttól pár km-re, ahol meg mediterrán.
Egyébként ez is érdekes a szigetben : a parton mediterrán éghajlat, beülsz a kocsiba, és 40 perc múlva ugyanaz mint MO-n, a sziget belsejében. Ha arra van igényed akár 1 óra különbséggel a tengerben is tudsz fürödni és sielni is. -
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
Ciprust nagyon nem ismerem, annyit tudok róluk, hogy a nagy orosz pénzmosodás időknek köszönhetően fejlett a pénzügyi rendszerük, és náluk is jó az egészségügy.
Annyi, hogy szegények kb annyira turistagettó, mint a zsúfoltabb Kanári szigetek (Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote).
A partközelség mondjuk nem rossz dolog (=görögök leginkább): friss, jobb árú kaja, jobb postaszolgálat, stb... -
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Igen, a spanyolhoz vagy az olaszhoz képest a görög rendkívül nehéz, és az sem segít, hogy krix kraxokkal írnak. Viszont Cipruson pl hivatalos nyelv az angol is, mindenki is beszéli, szóval ott ezzel szerintem nem lenne gondod.
Kanári nekem már nagyon kiesik, ahogy opr is írta, hogy fontos neki, hogy minden ahová érdemes menni hamar elérhető legyen ez nekem is így lenne, de minimum is az, hogy ne X óra repülő vagy X nap hajóútra legyek a nagy kontinenstől. (és nem, nem Afrikára gondolok) (mellesleg az Afrikához legközelebbi pontja is a szigeteknek 1,5× messzebb van a parttól mint Ciprus). -
Haver nemrég vergődte át magát egy nagyon hasonló dolgon Székesfehérváron (felújítandó, elég katyvasz tulajdoni jogú ház eladása extra családi szarkavarral lágyan fűszerezve, szóval ami agyfasz lehetett, az ott volt. Ennek ellenére az üvédjét végig dícsérte az arc, hogy milyen faszán lekezelt mindent, úgyhogy megkérdeztem, itt a válasza:
Hát figyelj, én Dr. Somogyi Ádámot nagyon szívesen ajánlom. Ingatlan adás-vétel az egyik fő profilja.
Kálozon lakik, de Székesfehérvár a vonzáskörzetében van.
adam.somogyidr@gmail.com
+3630 240 7829
Mindig szól a kockázatokról, ha olyan jön fel, és nagyon alapos. Mi több ügyben maximálisan elégedettek voltunk vele.Ui: ha kérdezi, nyugodtan mondd, hogy Amin ajánlotta. Nem muszáj, de ha érdekli, mondhatod.
-
Jó ingatlanos ügyvédet lakás eladásához tud esetleg ajánlani ez a topik Székesfehérváron? Még ráér, de nem árthat... Közvetítőket kihagynánk.
Többet ér az ingatlan, mint gondoltam, és bár még nem tudjuk, mennyiért fogjuk feltenni, de úgy 35M körülre lőnénk be majd az online árát. Erősen felújítandó panellakás, de remek helyen van, ma este lőttem az erkélyről ezt a képet (aminek alapján beazonosítható a pontos hely
). -
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
Görögből nekem reálisan Kréta, Korfu vagy Rhodosz játszana, de nem valószínű, mert nem hiszem, h a nyelvüket meg tudnám tanulni. Spanyolból Kanári eldugottabb, kevésbbé turistagettó részei érdekelnek, de ezt még le kell nyomozni.
Az É-afrikai részből a jövő a kérdés, simán lehet, hogy 10-15év múlva ott is lesznek mai EU szemmel fullosan emészthető részek. Szigorúan a parton, ahol nincs +50fok nyáron.
-
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
SZVSZ ha EUn belül gondolkodik a HollandNémetnyugger akkor Szlovénia, Horvátország, de akár Szlovákia is bőven csábítóbb lehete mint MO, és az általad linkelt táblázat is pontosan ezt támasztja alá. De még Csehország is.
Ami az észak mediterrán EU piacot illeti, tehát : Spanyolország, Olaszország, Görögország, Málta, Ciprus : Nekem nagy szívügyem ez a környék és imádom, három most felsorolt országban is éltem egy-egy hosszabb etapot, de nem mindenkinek való. Ott már azért nagy a meleg, dél olasz o pl shit, de Görögöknél is megvan az árnyoldal, sőt Cipruson is.
Török, Egyiptom, Marokkó : Mindhárom országban jártam már, sokkal rosszabb mint az EU-s észak mediterránium (igen, tudom, hogy Török o is északon van). Nem csak a klíma sokkal embertelenebb, de ezek az országok még MO-hoz képest is komolyan le vannak maradva. max 1-2 hétig turistaként, de még egy nyaralót se vennék ott.
-
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
SzVSz ha EU-n belül gondolkodik az ember, akkor ennek az alsó harmada tájékán érdemes körülnézni, marhára nem a rekordereknél. És ugye a határokon túl Ukrajna mellett várhatók még egyéb szereplők, ha normalizálódik kicsit a világpolitika, pl Egyiptom, Marokkó, és a Török piacban is van még potenciál.

-
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
CSOK : "Ráadásul a nép is lassan rájön, hogy ez messze nem elég ahhoz, hogy 3-4 gyereket rendesen felnevelj". Eleve nem is értem, és meglep, hogy az emberek ennyire nem gondolkodnak? A CSOK töredéke annak amibe az X db gyerek felnevelése kerül, ráadásul nem csak a pénzről, de a beleölt energiáról is szól a történet. Ha azt gondolja, hogy nincs esélye másképp értelmes otthonra, akkor rossz hírem van : X db gyerek mellett, még úgy sem lesz .
De rossz az államnak is, mert sok milliárd aminek máshol (akár a haverok zsebében) is lenne hely. És rossz az egyszeri ingatlan vásárlónak is, mert ami CSOK jogosult az onnantól instant annyival többe kerül, tök mindegy, hogy a vevő jogosult-e a CSOKra vagy sem.Akksigyárak betelepülése : Ennek már látszik a vége. Debrecen mellett hatalmas nagy akksigyár építkezések vannak 40+ aranykoronás kiváló termőföldeket mérgeznek le évszázadokra, de majd nyilván esszük akksit. Ráadásul a legtöbb gyár még el sem készült, már látszik, hogy az egész be fog dőlni, de azért szorgalmasan építik őket tovább, pedig már a meglévők is csökkentenek.
NémetHollandnyugger effektus : Teljesen igazad van, szerintem Szlovákia, és Szlovénia, de már a Horvátok is sokkal vonzóbb környék.
Ukrajnával kapcsolatban részben igazad lehet, ha lesz egy TARTÓS és RENDEZETT BÉKE akkor igen. De akkor sem Krím (pláne, ha orosz kézen marad), Luhanszk, Donyeck, Kherson, Zaporozijja, Kharkiv, Sumy megyék lesznek ezek, hanem az olyan nyugatiak, mint Kárpátalja, Lvov és társai, ahol nem voltak harci cselekmények, vagy csak elenyészően. De ez is csak akkor fog működni, ha a tartósan olcsóságuk meg tud maradni.
-
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
Várja a német balekot. Csak ahhoz már tényleg címeres marhának kell lenni, hogy valaki közel 300kEUR-ért vegyen kvázi egy telket a semmi közepén
Három motor hajtja a kompresszort, amivel a magyar ingatlanlufit fújják, tippre ezek mind ki fognak purcanni az évtized vége előtt:
- CSOK (ahhoz, hogy tovább hasson, emelni kéne a dózist mint a drogosoknál, amire a 'zisten pénz nem elég, ráadásul a nép is lassan rájön, hogy ez messze nem elég ahhoz, hogy 3-4 gyereket rendesen felnevelj)
- Akksigyárak betelepülése: "vasésazacélországaleszünk" már egyszer becsődölt, most is pont az lesz a vége
- NémetHollandnyugger effektus: ez a szerencsétlen meg miért vegyen egy kivégzett EÜ-vel megvert országban konkrétan százezer EUR-s tételért valami omladozó kéglit, ott, ahova 2 óra míg kiér a mentő, ha ennyiért abszolút semmiben sem rosszabbat kap egy mediterrán országban. RÁADÁSUL ahogy olvasgatom, a németek pénzellátása lassan-lassan csökkenget, az autóipar fogyatkozik az országban.SzVSz az első komolyabb koppancs akkor lesz, amikor Ukrajnában kitör a béke és az EU nyuggerek felfedezik pl a Krímet, Odesszát, ill aki tanyát és hektárokat akar, annak is BŐVEN akad.
-
t72killer
titán
válasz
hobizoli
üzenetére
Az alatt már olaj vagy arany van... A nevezett régióból pont egy példa, közel 10hektáras szántóra.
-
t72killer
titán
Tanya valamicske földdel Kiskunhalas mellett/úgy kábé a használhatatlan semmi közepén: 290eEUR

Nem tudom erre milyen kínai maffiózót akarnak bepalizni, de egy németnek NAGYON hülyének kell ahhoz lenni, hogy ilyet vegyen.
100m2es lakófelületű házikó van rajta = ez egy családnak már kicsi. reklámozza magát, hogy ott van még egy kastélynak való alap: najó, vajon milyen állapotban, jó-e a kiosztás, és ugye ki, mennyiért fog ott arra házat építeni? -
t72killer
titán
-
hobizoli
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Cicerók lakta faluban, a helyi ízlésnek megfelelő rokokó házikó :
https://www.facebook.com/groups/764920504276513/permalink/1799890427446177/Azok az "arany" trónszékek, és a hitvesi ágy, remélem benne van az árban

-
t72killer
titán
válasz
Elemental
üzenetére
Tedd fel IDE és hasonló FB csoportokba. 2 misis árcédulát ma már egy világvégi, közmű mentes, (ténylegesen) patkányok által lakott romos lyukért is elkérnek, a falusi csok vissza nem térítendő részéért vevő is lesz rá.
Én sajna hülye voltam amikor a szüleim házát árultuk és nem ugrottam a szocmédiára, -
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Alapból van igazad de :
"addig meghuzza magat vmi egyszerubb helyen" - sokaknak nem megy, hogy lejjebb adjon a színvonalból, láttuk ezt az utóbbi években sokszor, nem véletlen olvadt el sok magyar megtakarítása (nem a színvonalból engedett le, hanem hozzányúlt a tartalékhoz, amit az inflálódás miatt talán nem is tett olyan rosszul)Másrészt pl Debrecenben sajnos már divat, hogy simán kifizeti a 150-250 ezer + rezsi bérleti díjat is (pl 45 éves 3 szobás panelbe, Debrecenben Tóciban most ilyenek mennek és ennyiért) aztán meg beköltöznek tízen (a kínaiaknak nagy szokásuk) és lazán kifizetnék akár a 400 ezret is, mégsincs esélyük saját lakásra.
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Örökölt a család egy házat. Nagyszülőké volt. Kihaló település kihaló utcája. Omladozó falak, közművesítve sincs. Még ingyen sem kellene senkinek.
Hogyan tudnánk tőle "megszabadulni"? Van valami mód arra, hogy ne legyen a tulajdonunkban? -
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
"ilyeneket otthonra se vesz meg maganak ertelmes ember" - pont ez a lényeg ... Hogy otthonra nem veszi meg magának, mert ő fogja használni. De a lakásban, annak aki 400K-t fizet neki havonta, elmondhatja, hogy van TV, hűtő, mosógép, és úgyse neki kell néznie/használnia. Úgy tekint ezekre a kiadásokra, mint egy szükséges rosszra, amin át kell esni minél gyorsabban és olcsóbban.
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Nagyon komoly összegeket kellene fizetnie valakinek nekem, hogy én kínába lakjak. Mindaz amit láttam a videóban, borzalmas, és taszító. Az arc scannertől, üzenetektől kezdve a szemétgépen át... az egész. YUCK!!!
Gondolom más is van így vele, szóval nem csodálom, hogy 10 év alatt 317 ezerről 136 ezerre zuhant az ára, pláne, hogy kínában konkrétan mai napig vannak frissen épített szellemvárosok, melyek toronyházaiban senki sem lakik. (De USA sem sokkal jobb, konkrétan több az üres ház/lakás mint amennyi hajléktalan van)
-
hobizoli
nagyúr
[link] ez itt is siiiman kerulne ennyibe
-
t72killer
titán
válasz
hobizoli
üzenetére
Pontosan, ezt a luxuslakás-bérlést sose értettem. Ha valaki ki van tömve, vegye meg. Konkrétan már 2 év bentlakás esetén is olcsóbb kifizetni az adásvétel tortúra ktgeit ÉS egy hitelügyintézést, mint kb 12%-ot (a klasszik évi 6% bérleti díjjal számolva) kidobni az ablakon.
-
t72killer
titán
válasz
instantwater
üzenetére
Dehogynem. Persze ha svarcban nyomja az illető...
-
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
kepzeld ha meg adozni is kell utana
meg a leendo felujitasra/karbantartasra is abbol kell(ene) felre rakni
itt is azt nezik be sokan, hogy 180-200k-s berleti dij nem adokoteles jelenleg, meg a kabrira havonta lehet felre rakni abbol 35-40k-t
elsore hujesegnek hangzik, de egy berlemenynek illik vmi up-to-date allapotban lennie a piacon levo mas konkurenciat jelento uj epitesuhez vagy frissen felujitottakhoz kepest nem lehet sokkal lepattantatabb ~azonos arert
ugyhogy ha meg nem is lakodik le a berlo altal, azert 12-15 evente illik csinalni benne vmiket, egy kozepes furdo+WC+konyha update mar ~3 millio most is meg egy panelban is, meg ha eleve nem uj epites volt anno, hanem mar akkoris hasznalt, akkor ekkora egy komolyabb gepeszeti felujitast is igenyelhet, vizcsovek, elektromos halozat csereje, hiszen a konkurens hirdeto uj epitesuje mar eleve ugy keszul
azt meg szamold ki, hogy egy rendesebb felujitas es a rendeltetesszeru hasznalat mellett is huto, mosogep, klima, TV kaputt mennyibe kerul most is
egy ma 4-5millios felujitas ma az 12-15ev mulva sokkal tobbe fog kerulni (igaz a berleti dij is emelkedhet kozben), ha erre ez az osszeg csak igy jon ossze, hogy akkor ne kellejen erre hitelt felnyalni, vagy farzsebbol kirantani akkorra ra kb 8-10milliot, meg ami kozben ra megy
vagy jon a lakokozosseg hogy szigeteltessuk le, mert van ra allami tami eppen, csak igy is 3-4millio az onresz
benne all 55-60 milliod a keroban es netto ~160k-t hoz...hat nemtom, 3% korul van ez is
es akkor orulhetsz hogy nem kell utana SZJA-t meg TB-t fizetni, meg feltetelezzuk, hogy szunet nelkul vegig ki van adva is, kulonben a rezsije is neked cseng le, mert akkor meg ennyi se lenne
erre irta egy 400k-s lakosokat hirdeto muki, hogy o siman berak egy 2*-s fagyaszto nelkuli 90k-s hutot meg 4-5kg-s 80k-s mosogepet, meg egy 24"-s TV-t, de az azert eleg proli a 400k-s ar melle...ilyeneket otthonra se vesz meg maganak ertelmes ember, nem egy 400k-ra tartott kecoba
nemtom milyen mosogep lehet az 80k-ert, mert akkor megneztem az Alza-n es akkor 75k volt a oldschool keverotarcsas mosogep
24"-s TV meg 45-50k....es z is csak HD ready, nem fullHD
-
t72killer
titán
válasz
t72killer
üzenetére
Kieg:
Döntési fa ingatlanbefektetősdihez:
1. Reálisan, tartósan beszedhető lakbér kevesebb, mint a helyben kapható MEDIÁN NETTÓ bér fele? Igen: tovább
2. Reálisan, tartósan beszedhető éves lakbér/bruttó vételár arány több, mint a helyben tisztán pénzügyi eszközökkel (osztalékrészvény-mix, állampapírok) hozamának DUPLÁJA?
Igen: tovább
3. Helyi karbantartási lehetőségek, egyéb, tulajdonost terhelő tételek és ADÓK összesítve alacsonyabbak, mint #2-es pontban számított, sima papírbulikhoz mért előny fele? Igen: tovább
4. Helyi demofráfia kilátásai elérik a minimum stagnáló, nem kihalós szintet?
Igen: tovább
5. Helyi gazdaság valós növekedési potenciálja megüti a minimum stangnáló szintet?
Igen: tovább...
...Háát, szvsz itt sok helyen el lehet vérezni... "Normál" esetben az ember csak egy komolyabb haszontól esik el, hitelekbe ugrálva viszont ebből igencsak csúszda lehet a pöcegödörbe.
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
válasz
hobizoli
üzenetére
Rögtön az elején: "otthon van a gyerekekkel" - mert az ovibölcsi már 1 gyerekre is egy vagyon, kettőre elvisz egy egész fizetést... Egy munkától függni egy kisgyerekes családnak, ahol ha apucit kirúgják, otthon tartott anyuci max takarítónak tud elmenni, egy vadkapitalista társadalomban, ahol még a gyerekorvos is a hitelkártyád kéri, necces.
-
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
Vidéken közös tulajdonnal ne röhögtessenek már... A 6 misi úgy reális, hogy a tied az egész komplexum egy LAKHATÓ állapotú házzal, amiben van még min. 20év.
6 misi ugye = 15kEUR. Ennyiért romot még kb Krétán is kapsz kis túlzással, és az kőből van kő alapon, azaz akár ki is egészítheted házikóvá bontás nélkül.
-
t72killer
titán
Mi lehet ennél jobb: közös udvar, bontandó "ház", kert végében "bővizű patak"😅
-
hobizoli
nagyúr
az amosogep mennyire lehet elerheto....? -
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
Igen, pont ez a kérdés, ami ugye Mo.-on csak úgy deríthető ki, ha él ott ismerős (sajnos nincs). Mindenesetre ha tényleg egy használható, de még nem felfedezett környék == holnapután már 10x-es áron holland+német hirdetésekkel nyomják, mert vmi okos ingatlanos "rájön" a megoldásra.
-
t72killer
titán
válasz
KROK640
üzenetére
Abszolúte
. Hogy a falu + szomszéd falvak mennyire C-típusú települések, nem tudom, a nyáron elgondolkodtam rajta, hogy vhol Tolna megye megfizethetőbb részén kéne venni egy másodlakot, a Tamási járás elég szimpatikusnak tűnt ránézésre, mert közvetlen pesti IC jár errefelé (IC létére több megállóval is!), ami nyáron még a Horvát tengerpartra is lemegy - ha valakinek számít a tömegközlekedés. Ill amatőrcsillagászkodom, ez a rész az ország egyik legjobb egű régiója de persze ha a spanyol tervek lesznek a befutók, ott ebből is sokkal jobb akad. -
t72killer
titán
-
Benny89
csendes tag
válasz
venom8888
üzenetére
Videki kozepes meretu varosban egy felujitando hazat probaltunk OTP-s ingatlanossal eladni, szinten 3% koruli jutalomert. Ezert cserebe csinalt par kepet a 3310es tipusu kaputelefonjaval, amik nem sikerultek tul jol, valamint fel ev alatt hozott 2-3 komolytalan erdeklodot.
Szerzodes lejarta utan keszitettunk normalis fotokat (hobbi szinten fotozgatok), irtunk normalis szoveget es csodak csodajara 2 honapon belul elment a haziko...
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Hirdetem a lakasomat tegnap.óta,mert elegem van az albérletezésböl. Ma már hivott az otp tol valaki,hogy a lakas utan erdeklodnek,es hogy majd fel hiv egy.kollegaja ha rá erek. Na most, en ingatlan.com on hirdetem,hogy lehet erdeklodo náluk az.otp nel. Na mind1. Szerintetek legyek vevő a mondandójukra? Hány % al dolgoznak eladas után? Egyik ingatlanos akivel beszeltem az 3% kurva sok
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ez Londonban van?
?

. Hogy a falu + szomszéd falvak mennyire C-típusú települések, nem tudom, a nyáron elgondolkodtam rajta, hogy vhol Tolna megye megfizethetőbb részén kéne venni egy másodlakot, a Tamási járás elég szimpatikusnak tűnt ránézésre, mert közvetlen pesti IC jár errefelé (IC létére több megállóval is!), ami nyáron még a Horvát tengerpartra is lemegy - ha valakinek számít a tömegközlekedés. Ill amatőrcsillagászkodom, ez a rész az ország egyik legjobb egű régiója de persze ha a spanyol tervek lesznek a befutók, ott ebből is sokkal jobb akad.