Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benguller
csendes tag
Sziasztok!
Egy éve van meg a telefon, tökéletesen meg voltam vele elégedve, egészen a mai napig.
Este 20%-on volt, szokás szerint felraktam tölteni éjszakára és reggel már nem tudtam használni.
A probléma a következő:
Bekapcsolom, jön az inew képernyő, majd kellene jönni az animációnak, de az már nem jön, csak a inew-s kép. Majd elsötétül és megint az inew-s kép és ez addig megy, még ki nem veszem az aksit.
Neten találtam videót a factory resettel kapcsolatban, melyet meg is csináltam, de a probléma továbbra is fenn áll.
Ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, hogyan tovább.
Nem értek az androidhoz nagyon (nem szoktam buherálni semmit), de infó szakon végeztem, szóval ha van valami ide telepítsd, vagy töltsd le rakd fel, azt szerintem megoldom, ha kapok részletes leírást.A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 97%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs