Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ha engem megkérdeztél volna,akkor ezt leírom neked,sőt itt már próbáltam leírni,de valaki lehurrogot.
Azt gondolom,hogy értek a rádiótechnikához és nem egy antennát építettem is,hiszen ezt is tanultam.
Tehát a GPS 1575MHz környékén működik. Ez mikrohullám,amit igen jelentősen csillapít minden terep és egyéb tárgy(fák,falak...). Beleértve ebbe a felhőket is,hiszen ez az "égből" jön.Az autoban csak azért tud működni,mert vannak rajta ablakok.ahol ez a frekvencia is bejut..Aztán vannak a szuper autók,szuper üvegekkel,amik esetleg fémet,fémbevonatot is tartalmaznak,na ott nem fog menni vagy csak szarul.Ha bejártál fizika órára,akkor az sem kell,hogy nagy csoda legyen,hogy a mágneses iránytű,ami a föld mágneses terét nézi nem nagyon akar működni egy vasból készült kaszniban.Csak mondom,hogy egy mágnestől jobban meghülyül.
Na és igen,a töltő.A töltők ma már nagyon kicsik és ebből kifolyólag a 12V-ból 5-öt nem úgy csinálnak,hogy 7V-ot hővé alakítanak,hanem impulzus üzeműek 100kHz feletti frekvencián négyszög jellel működnek,ami nagyon nagy felharmonikus tartalmat csinál és ha ebből jut az 1500MHz-es tartományba is,akkor az csúnyán elintézi a jel/zaj viszonyt. (SNR)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest