Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janek69

senior tag

válasz junkpod #5854 üzenetére

Ha engem megkérdeztél volna,akkor ezt leírom neked,sőt itt már próbáltam leírni,de valaki lehurrogot.
    Azt gondolom,hogy értek a rádiótechnikához és nem egy antennát építettem is,hiszen ezt is tanultam.
    Tehát a GPS 1575MHz környékén működik. Ez mikrohullám,amit igen jelentősen csillapít minden terep és egyéb tárgy(fák,falak...). Beleértve ebbe a felhőket is,hiszen ez az "égből" jön.Az autoban csak azért tud működni,mert vannak rajta ablakok.ahol ez a frekvencia is bejut..Aztán vannak a szuper autók,szuper üvegekkel,amik esetleg fémet,fémbevonatot is tartalmaznak,na ott nem fog menni vagy csak szarul.Ha bejártál fizika órára,akkor az sem kell,hogy nagy csoda legyen,hogy a mágneses iránytű,ami a föld mágneses terét nézi nem nagyon akar működni egy vasból készült kaszniban.Csak mondom,hogy egy mágnestől jobban meghülyül.
    Na és igen,a töltő.A töltők ma már nagyon kicsik és ebből kifolyólag a 12V-ból 5-öt nem úgy csinálnak,hogy 7V-ot hővé alakítanak,hanem impulzus üzeműek 100kHz feletti frekvencián négyszög jellel működnek,ami nagyon nagy felharmonikus tartalmat csinál és ha ebből jut az 1500MHz-es tartományba is,akkor az csúnyán elintézi a jel/zaj viszonyt. (SNR)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés