- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Látom megy a buhera 1000-rel

A sima 1.0.8-nál még mindig nem jó a sima GPS.
Felraktam most ezt: [link]
(ROM v3_inew_v1.0.8_GPS-Fix_MNShop.cz)Szabadban 10-15 perc után fixelt sim kártya és minden nélkül 8-ból 6 holdat, Majd GPS kikapcs bekapcs és 1mp alatt fixet talált, szóval teszi a dolgát rendesen mindenféle internet kapcsolat nélkül. Utána beraktam a simet akkor 3:29 alatt talált elsőre fix jelet.

Szóval használható a gps fix-es 1.0.8.
A home gomb működik az imei-k megmaradtak. A töltésről csak később tudok írni.
A flash-elés után nem bootolt újra valamiért a telefon, nem is tudtam bekapcsolni. Lehúztam az usb-ről majd visszadugtam ekkor elindult a töltése a telefonnak és be tudtam kapcsolni. (lehet, hogy az akksit is kivettem, mielőtt az usb-re visszadugtam de ezt nem mondom 100%-ra).
Remélem ez volt az utolsó posztom a témában és mindenkinek menni fog úgy a telefon ahogy az meg van írva!

Szerk: Azt elfelejtettem leírni, hogy iGO Primo v9.6.29.379219 -val tesztelve gyalogosan, és méterre pontosan mondta a járdán, hogy hol forduljak jobbra-balra

Új hozzászólás Aktív témák
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NIOH 3
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest