Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.

- 

LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Francia91
veterán
válasz

troll81

üzenetére
						Szia
T500-ban X9000 szerintem nem megy a TDP miatt, T9900 már esélyesebb, de nemtudom, a BIOS ismeri-e. Nekem most T9600-as érkezett bele, azt tutira kezeli. A T500-as ha csak Intel grafikás, akkor mehet rá Windows 10, ha Intel + ATI, akkor nehéz megoldani a két megjelenítő közti váltást Windows 10 alatt, azt maximum Windows 8.1-nél tudtuk eddig megoldani - 

válasz

troll81

üzenetére
						8 GB.
A Win10 nem probléma, de ajánlatos a debloatingolást elvégezni. - 

Feenyx
aktív tag
válasz

troll81

üzenetére
						Jah én a nem felhelyezett hanem a még tubusban lévő pasztára gondoltam
 2 éve volt kb pasztázva, ideje volt már kitisztítanom. Mondjuk még nem volt megszáradva, még folyós volt a régi paszta. Mondjuk hőmérséklet csökkenést nem értem el, bár a T430 nem is egy "hűtő bajnok" főleg nem Nvidia karival 
 - 

Tikakukac
titán
válasz

troll81

üzenetére
						Röviden nincs. Hosszabban: mindent meg lehet oldani, de ilyen projektekből van a komplett planétán egy tucat max. Már a jobb gyári paneleket is vért pisálva lehet összekapni, az ilyen heavy moddingok pedig minimum kérnek elszánt műszerészt vagy villanykaros kollégát. Meg sok pénzt

- 

dugo_
veterán
 - 

dugo_
veterán
válasz

troll81

üzenetére
						Ebből nem derül ki, hogy pontosan milyen típust akarsz venni.
2Rx8 kiosztású modulokat keress, az egysorost nem feltétlenül ismeri fel: kép
1066MHz-re lesznek visszabutítva a ramok, hacsak nem olcsóbb/későbbre tartogatott az 1333MHz-es darab, akkor felesleges azt venni.
 - 

Tim82
félisten
válasz

troll81

üzenetére
						Windows 7 alatt a System Update feltelepítése és futtatása elvileg megoldja neked a drivereket. Én segédprogramok közül a Power Managert feltenném mindenképpen.
Kikki90: megabit vagy megabájt? Ha az utóbbi, az oké. Biztos egyébként, hogy az antennák végei teljesen jól rá vannak pattintva a WLAN kártya csatlakozóira?
 - 

Tim82
félisten
válasz

troll81

üzenetére
						atomanti19: X220 base cover; X220 palmrest eBay-en.
Mindegyik X220 touchpad-nál be van építve a gomb, valamint gyárilag recés a touchpad-et fedő matrica. Ez igény esetén cserélhető, a nem-gyáriaknak általában más a színük (sötétebb) és a textúrájuk (sűrűbb a rece).
FPR-t akkor tudsz utólag beépíteni, ha olyan palmrestet veszel, amelyiknél megvan a szükséges nyílás az utólagos beépítéshez. Merthogy nyilván van FPR nélküli palmrest is, ahol nincs ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Milyen monitort vegyek?
 - iPhone topik
 - Arc Raiders
 - Suzuki topik
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

3-4 évente nem árt, ami attól is függ milyen pasztát használsz, mennyire gyorsan szárad ki.

2 éve volt kb pasztázva, ideje volt már kitisztítanom. Mondjuk még nem volt megszáradva, még folyós volt a régi paszta. Mondjuk hőmérséklet csökkenést nem értem el, bár a T430 nem is egy "hűtő bajnok" főleg nem Nvidia karival