Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Chandler
üzenetére
Utánaolvastam a Power Bridge-nek, nekem az jött le, hogy azt nem választhatod meg, hogy milyen sorrendben és mennyi töltöttség után vált át az egyik akkuról a másikra merítésnél. Elképzelhető, hogy tévedek, nincs és nem is lesz egyelőre Sandy Bridge-nél újabb generációs Thinkpad a közelemben.
Win 10 és ventivezérlés: szerintem alapból 5-10 fokkal melegebb idle-ben is Win 7-hez képest, ritkán látom 50 fok alatt a CPU hőmérsékletet ilyenkor.
-
-
Wolfskin
őstag
válasz
Chandler
üzenetére
Jogos a kérdés, én sem telepítettem még még rá (win7/T43), de itt a a hivatalkos letöltő oldalon alig van windows 7 driver.
Ezek szerint a többit tartalmazza a win7? Jó lenne valami info, hogy mit kell/érdemes/felesleges/nem szabad feltenni. Kösz! -
svraka
csendes tag
válasz
Chandler
üzenetére
Nem kell külön telepíteni semmit, majd szól a Windows Update, hogy elérhetőek új driverek. Sőt nálam a wifit alapból felismerte, Windows telepítése során mát kérte is a jelszót (igaz azzal nem sokra mentem, mert egy 63 karakteres generált jelszót senki sem jegyez meg
). -
evone
őstag
válasz
Chandler
üzenetére
Huzd meg alul a csavarokat, amik a billzetre es a palmrestre vonatkoznak, es akkor talan elmulik a kattogas.
Egy kis jel van a csavarok mellett, elegge ertelemszeru hogy melyik mire valo. Videok a gep szetszedeserol: [link] Tudom hogy ezek T61-hez vannak, de nem sokban kulonbozik ilyen teren a ket gep egymastol.Érdemes kiirni a lemezeket mielott torlod a recovery particiot. Ha akarsz utanna egy clean installt csinalni, akkor itt van a segitseg hozza. [link]
Sok sikert.

Tovabbi hasznos informaciot es linkeket talalsz amugy ennek a topicnak az elso hozzaszolasaban: [link]
Ezekkel nem vesztesz garanciat.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Chandler
üzenetére
Nem gyenge a sima, nem ledes hattervilagitas sem egyaltalan. A kilogo akku egyaltalan nem zavaro, szerintem meg illik is a thinkpad designhoz. Az meg hogy a T500-am Intelre GPU-ra valtva elmegy 6cellassal akar 6 orat is, szerintem egyaltalan nem zavaro

Azt tudom hogy a mammuth-ban levo extreme digitalban van kirakva T400 v 500, de alapbol nincsenek bekapcsolva.
-
buherka
addikt
válasz
Chandler
üzenetére
A kolléga a típus számra és a sorozat számra gondolt.

Itt tudod leellenőrizni a gép garanciáját: Warranty Lookup
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest