Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Emlekszem pedig ra. Ma rakeresek, ha akad annyi idom, engem is erdekel, most hogy szoba kerult.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Registry-ben kell vmit piszkalni, volt is rola szo itt topikban. Registry-ben kell kicserelni a kepet. Most csak ennyit tudok hozzatenni, mert telefonrol irok, nem vagyok gep elott.
-
Schuby
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére

Na reméljük. USB letiltva, vezeték nélküli csatoló meg energiatakarékosról maximumra állítva. lehet ez volt a baj? -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jol latod, az 64 bites. Asszem kb egy eve is volt tema rola itt vkivel a topikban.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem ilyen trágya ganém nincs
. Ismerosom novere hozta, hogy takaritsam ki, mert melegszik. Nekem csak ThinkPad T/W johet szoba.Hat igen, nem terveztek tul acelosra a hutest, meg is latszik az alapjarati homersekleteken... Szetszedni sem leanyalom, bar osszerakni nehezebb

-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Pár perc csak

Szerencsére a W500-ast nem kell ennyire szétkapni, csak azért, hogy hozzáférj a CPU/GPU pároshoz
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az már gázos... FireGL V5250-nél még jó volt, de V5700-nál már nem kéne...

-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Alaporajel, maximum terheles (FurMark 30 percig), BIOS vezerelt ventivel nalam 85 fok. Miota alulfeszeltem a procit, 79 fok
-
Sensei
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezt rendeltem 3 hete, 2 hét alatt meg is jött, kifogástalanul műkdik.
-
Mr.ReD
csendes tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
pont azt nem tudom mert már kb 2 éve vettem...
de egy példa:
http://www.ebay.com/itm/display-port-dp-to-hdmi-/251496462292?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a8e5b77d4vagy:
http://www.ebay.com/itm/6-FT-DisplayPort-to-HDMI-Male-Cord-Cable-for-HP-Alienware-Lenovo-Dell-Laptop-PC-/271246702780?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f279038bc
http://www.ebay.com/itm/High-Speed-DisplayPort-DP-Cable-Male-to-HDMI-Cable-Male-3m-Black-/320957840766?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item4aba93fd7e
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Próbáltam, de nem lehet.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Egy füst alatt elintéznél vele mindent
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hat jah, de en a cserere valaszoltam. Persze, eGPU-val lehet novelni a teljesitmenyt
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Főleg, ha kisebb felbontásra váltasz (notin) és minden homályos lesz, akkor milyen "baráti" rajzolatúvá válik. :-D
Engem nem zavar, ha kicsit töredezett a betű éle, nem az adott mobileszközön élem le az életemnek minden egyes percét.
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
(Illetve vannak azok, akiknek kellene szemüveg (akár egy minimális szemtengelyferdülés miatt is), de az imidzsükbe már nem fér bele, hát inkább panaszkodnak, hogy fáj a szemük az eröltetéstől. Akit nem érint, nehogy magára vegye!)
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az nagy hiba
Devid_81: Többféle FRU-val lehetnek alkatrészek, ahány beszállító annyi..vagy több
Az eladónak sok feedbackje van, sztem nem fogsz mellé lőni. De meg lehet próbálni gombot is cserélni ha csak 1-2-ről van szó. -
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
X200 P8400+SSD vs. T430 i5-3210m+SSD
Hétköznapi felhasználásban (böngészés, e-mailezés) nem igazán jön ki a különbség, ezért is használom sokszor inkább az X200-at ilyenkor. De amint kicsit is megkergetem valamivel, komolyabb weblapokat nyitok meg, több dolgot akarok egyszerre csinálni, azért előjön a 3 generációnyi különbség.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Így teljesen egyetértek. Ugyanakkor egy hitványabb 3. generációs esetén már nem ennyire egyértelmű a helyzet. Pl. egy turbo és HT nélküli i3 vagy Pentium már nem biztos, hogy erősebb egy generációval korábbi i5-ösnél, vagy csúcs-T9000-es Core2-nél.
Ha fellapoznék pár tesztet, tuti kiderülne pontosan, de ennyire nem ástam bele magam. 
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igy van. De valoszinuleg SSDt meg RAMot a T510-hez is meg kellene venni. 3g sem biztos hogy lesz benne es az akku is eselyesebb, hogy nem Pana. FPR-t pedig nem tartom ertek novelo tenyezonek.
A kijelzo meg ahogy neztem a T510-ben mar 16:9. Tolem pl ezert megy az X230.
Hardveresen pedig nem erzek nagy kulonbseget a ketto kozott, Core i ide, vagy oda. -
parkasz
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére

-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha a "kimaxolason" esetleg a RAMot es az SSDt ertjuk, akkor szerintem az nem gond, viheto a kovetkezo gepbe es az ujba is bele kene tenni. Egyedul a proci lesz valamilyen szinten buko. Attol meg nagyobbat fog esni egy T510 ara a kovetkezo 0.5-1 evben. En ezt az upgradeet kapasbol belekalkulalom a gep araba.
(#63738) SpeedR, Itt is koszonom.
(#63744) Chaser, Ha megoldod, hogy eljusson hozzam...

-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Biztos berágott a vodás mobilnetre...

-
Wyll
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Miért nem?

Ez pl. itt nem érvényes?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ott is eljátszottam
Nem sok változás volt alulfeszelve kisebb órajelhez képest.stojesz: Én ThrottleStopot használok, egyszerűbb.
-
stojesz
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ilyet hol és hogyan lehet? (SL9400)
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
ThinkCentre gyarban mar en is jartam, sot, majdnem dolgoztam is

-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem már nincs szabad miniPCI slotom, így nem foglalkozok a dologgal. Radeonról meg egy pillanat átváltanom Intel-re. A videók képe jobb valamivel a dekóderrel, mint nélküle?
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Akkor aktiválja magát, ha a hozzá tartozó codec-et használja a lejátszó

A kártyát úgy képzeld el, mint a drivere által feltelepített codec hardveres manifesztációját
Onnan tudod, hogy aktív ha elindítod a
C:\Program Files (x86)\Broadcom\Broadcom CrystalHD Decoder\DTS_Info.exe progit. Az óra mellett egy kis ikonja lesz, ami bezöldül ha használatban van. -
kmisi99
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Akkor mindegy hagyom, firefoxban tűrhetőbb volt a dolog ott olyan 20-50% közt ugrált a cpu, bár annak is köze lehet hozzá, hogy alapból ha csak a chrome megy semmi flash csak 8-10 oldal a cpu 70% fölött megy.
Természetesen feladatkezelő semmit nem jelez, hogy bármi is jobban használná. Chromeot leállítva is 50% fölött. Lehet azért mert windows update megy vagy csak fos az egész nem tudom. Nekem ilyen inteles cucc nincs is amiről te képet raktál. Van egy intel graphic media cucc de maga ez a felület nincs. -
kmisi99
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én se értem tiszta bug ez a gép. Ilyen terhelésen megy a cpu intel vgaval full hd youtube alatt. kép
-
kmisi99
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Friss windows. Többek közt ezért is raktam újra mert a régi kicsit össze volt szarva most kb böngésző meg lenovo cuccok vannak fenn és most is ilyen szerinted mi lehet akkor a baj?
-
Xmodule
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
a mikrofont megprobalom a többit nem tudom mert linuxos vagyok. amugy total az a ciripelö hang is jön amit alapbol lehet hallani. talan a tap?
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Valld be, hogy most telepítetted újra a W500-at.

-
Poo
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
majdnem helyesen írtam le
Na tehát
Nincs valakinek egy jóféle delete gombja ehhez a Lenovo billentyűzethez:
Parts: 0c01938
fru 04y0543
model:cs12bl-85hu
-
Poo
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mert idióta vagyok :-D Lenovot akartam írni :-D
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
1-2 hetre azert kiprobalnek egyet. Quad procival meg mindig figyelemre melto darab.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Eddig bankodtam azert egy kicsit a W700 miatt, de ma vettem egy ThinkCentre M92-t , holnap pedig lejar a W500 aukcioja
-
Wolfskin
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
sajna semmi opciót nem találok, ami erre vagy hasonlóra vonatkozna. sem a biosban, sem az eszközkezelőben.
---
az miért van, hogy a vezérlőpultban beállítom az egeret (egérmutató beállítása/sebesség, a 0-10-es skálán felveszem 7-re, mert az alatt a tapipad nagyon lassú), de újraindítás után visszateszi magát középre (5)...

közben rájöttem, hogy a setpoint progi nem engedi, olyan hibaüzenettel indul, hogy a változtatásokat nem engedi, mert több, mint egy eszközt használok... please retry using only the mouse you would like to change (ez igaz, az irodában egy performance mx van rajta, itthon egy m705 a táskámban meg egy anywhere mx lapul, mind ugyanazzal az unifying vevővel).
a setpoint programban azonban hiába állítom az egér sebességét, nem csinál semmit. így viszont a tapipad elég alkalmatlan, rengeteget kell vakarászni... nincs arra valami megoldás, hogy a tapipad sebességét valahogy...
a t410s proci ciripelése az teljesen normális? van valami trükk ennek a csökkentésére?
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
a régi dolgok reklám [link]

Sajnos van igazság abban, hogy régen sokkal tartósabb és jobb minőségű termékek voltak. Persze az emlékek is szépítenek, például ma már lehet meg sem ennék sok mindent, amit gyerekként szerettem.A T61-em most kapott 2x4GB-ot, egyik fórumtárs szerencsére egészen jó áron adott túl rajtuk. Így már az eclipse, böngészők, szimulátorok mellett is reszponzív marad a gép. 4GB már kevés volt hozzá. Pár hete meg egy kis cpu upgradet ejtettem meg (T7300 -> T8400), bár ott inkább a hirtelen felindulás volt az ok, amikor 3-4 órán át tartott lefordítani az egyik projektet windows alatt. (Persze ez 8 magos gépen is több mint 1 óra, szóval nem is olyan rossz... ). Gondolkodtam már azon, hogy esetleg az újabb generációból válasszak egy notit, de igazából a teljesítmény még megfelelő (az extrém kivételeknél meg egy i5-ös sem annyival jobb) és megkedveltem ezeket a gépeket.

-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nemtom, de nekem a legfrissebb Flash-sel is siman jol megy az 1080p YouTube-on. Lehet, hogy a P9700-nak is szerepe van benne, de nincs vele gondom
Meg en evek ota Opera-t hasznalok. -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mondjuk az számomra roppant szimpatikus, ahogyan az ősidőkből itt ragadt Thinkpadjaik mellett ücsörgő klubtagok szigoros arcáról lekonyul az okuláré, amikor a tubákos szelencék púderes mámorából felszipogván rámerednek a címerében belépőjegyet biztosító, de olcsósított gépekkel besétáló fórumtársakra.
A Dell topic fanatikus sznobjainak is alaposan betett az utóbbi néhány Inspiron-széria. :-D
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ja, ha látsz valami érdekeset vele kapcsolatban akkor írj nyugodtan. Valsz az ottani kommenteknél érdemes, hogy lássa más is ha ilyesmi érdekli

A 710012-ből is van egy, azt linuxos gépen próbálgattam, de igazából sosem használtam komolyabban, ubuntu alatt inkább csak instabilistást értem el vele
Win alatt futólag kipróbáltam pár tesztvideóval és észrevehetően válogatósabb volt a 15ösnél.A 12esnél néhány videó fele fps-sel ment, mint kellett volna, asszem a ph tesztvideó csokorban is van ilyen. Nem tudom ezt mi okozta, nem is kerestem nagyon a megoldást rá. -
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nálam 965-ös chipsettel (T61) 720p youtube megy a bcm70015-tel. A fullhd is menne (régen ment és most is használná), de annál elveszti a szinkront és akadozni kezd. Az újabb flash-ek hozták be ez a jelenséget. Persze lehet hogy a vga driveren is múlik. Ennél az intelnél a win8as drivert (cab fájlból, régebben linkeltem) használom win7 alatt, mert a régi intel driverekkel korábban kockásodott a flash lejátszás az adobe feketelistája miatt. Persze azóta lehet valami variáltak youtube oldalon ezen, de régi driverrel nem próbáltam. Normál videónál media player home cinemával hibátlanul megy a fullhd is.
Ha van broadcom és dxva képes gpu is, akkor valószínű, hogy a dxva-t fogja használni az olyan program aminek nem lehet beállítani mivel dekódoljon (pl flash). Ahol lehet állítani a codec-et, ott a broadcomot ki lehet választani, mivel egy codec-ként érhető el a programok számára.
A t61-ben a második slotban nem kellett moddolt bios a kártya használatához. A wifi helyén nem próbáltam, mert teljes értékű és üres volt a második is. A bcm 70012-es változat sokkal válogatósabb, hogy mit gyorsít, a 15ös sokkal jobb. Az utóbbi divx-et is tud dekódolni, de sokszor akadozva játsza, így annak támogatását érdemes kikapcsolni a driverben. A 15ös alapból 720pben dekódolja a fullhd-t is, ez registryben kikapcsolható, viszont akkor lehet olyan videó, ahol szűk lesz a pcie keresztmetszet és amiatt akadhat. A 720p a váltottsoros fullhd tévé felvételek lejátszásánál jelenthet problémát, mert az átméretezés miatt ritka randán mutatja alapból, ekkor jó ha kikapcsoljuk az átméretezést. A postom kommentjei közt vannak erről infók [link]. A legfrisebb driver ajánlott, mert az 64bites progikkal is együttműködik, nem csak a 32-esekkel.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem, 208 korul lett megnyerve, de gyanitom joval fole kellett volna licitalnom.
Igazabol annyira nem banom, nagy lett volna a 17"-es meret. -
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Vimeo-on amúgy nincs gyorsítás, így teljes képernyőn képes szaggatni még CPU-val is

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Na, átnéztem az Opera flagseket, és már megy a Flash dekódolás az MHD-val. Kúl.
Az 1440p-t azért nem eszi meg
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Miért kell Neked W500-ba HD dekóder?

Intel GMA 4500 MHD simán boldogul HD tartalmakkal, procit nem is használja
YouTube 1080p sem kottyan meg neki -
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Áh, megoldottam, azt hiszem.
Vagy a Broadcom hédédekóderhez nem is kellett volna modbios? Nincs még itt, csak felkészülök
-
Feenyx
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mégse sikerül telepítenem, azt írja eza szoftver nincs bevizsgálva ehhez a laptophoz, forduljak vele a gyártóhoz... Hogy lehet ezt kikapcsolni? Vagy inkább ne piszkáljam egy hagyjam így?
-
maxinteger
csendes tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A kenést még nem próbáltam, a venti hangja viszont arra utal, hogy a végét járja

Minden esetre azért kipróbálom, hátha segít rajta.Ha már itt tartunk, a hűtő alá milyen pasztát érdemes rakni?
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
VGA-t lehet hozza talalni, 20-30k kozott.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Voltaképpen perpillanat "nem érzem" a hiányát, ezért dilemmáztam rajta.
-
F.B.I.
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Kösz! Szűz a gép, nem xarakodok vele, nincs rajta semmi csak próba win7...majd alfa cseréli, már értekeztünk.

-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Csak hogy az új Thinkpad-os fórumtársnak ne kelljen keresgélnie:
Windows alatt Power Manager-ben (ha fel van téve; Lenovo-s segédprogram):
Advanced -> battery maintenance -> perform reset
Nem az akku állapotát fogja javítani, hanem arra jó, hogy utána valós adatokat mutasson az akku állapotáról (tehát kb. a feltöltöttségmérést reset-eli).
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
E7240 és E7440 alatt megtalálod

-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Virtuális gép. Kell egy jobb vas aztán mindegy mit ad a Jóisten, az futni fog.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az hidhiba. Nekem 3 is letette a kanalat T40-bol.

-
rwu
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, azért írtam az xp-t.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mint Blaha Lujza hajadon korában. Már a 7-esről nyomatom. Hamarabb is lehetett volna, de beütött egy kis gebasz.

-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nyilvan, de nem muszaj azt nativ felbontason hasznalni. Viszont neha meg jol jon, foleg ahogy emlitettek, CAD-nel. Amiota megint rajzolnom kell, azota csak szenvedek a kisebb felbontasokkal.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem nem a játék a döntő szempont a T500-nál, hanem a CAD cuccok. Amúgy is most rakok össze egy asztali masinát, 4 magos AMD CPU-val és viszonylag jó VGA-val, meg 8 Gb RAM-mal, azon biztosan menni fog, ami kell nekem

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem ha elfogy a ram (van pagefile is), bár az ssd-men nincs túl nagy tárhelyem sajnos (új ssd beszerzése folyamatban). Nekem ki szokta írni, hogy zárjam be az xy programot

4 giga ram kb 4 giga swap mellett
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Lehetséges, hogy az uTorrent kavart be, már le is töröltem a gépről és egyenlőre újból minden maga a tökély. Mostanában sok probléma van azzal a torrent klienssel, utánaolvasván többen panaszkodnak rá.
Lassulás nem volt, pont azért maradtam a 8.1-nél. Csak meglepődtem, amikor először lefagyott a gép, később pedig a memóriaelfogyásra figyelmeztetést kaptam.
A Windows 7-hez képest számomra tényleg szuper a 8.1.
Nemrég az Access Connections és a Power Manager miatt váltottam Win 7-re, de 1 nap után sikítva menekültem vissza Win 8.1-re. Nekem már csak a Linux és az OS X jelentene igazi alternatívát. Windows vonalon nem érzem szükségét a visszamigrálásnak.

-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az okos szektások azt hirdetik, hogy SSD-re blaszfémia swapfile-t létrehozni.
(én meg egyházonkívüliként belőttem egy 16MByte-os minimális méretű swapfile-t, amit dinamikusan 4096MByte-ig hízlalhat a rendszer, így nem is kell megtudnom, hogy mikor nem volt elég valamire a 8GB RAM, de a helyet se foglalja) -
Alien13
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én hozzá sem fogok, JÓ gépet szeretnék, és ismerem a korlátaimat

-
lapa
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
igen-nem. lásd részletesen ViZion cikkei a logouton.
van wwan + wlan csína ebayen. kitudja milyen driverrel, biztos jópofa lehet. arra még érdemes figyelni, hogy hiába whitelist bios, attól még az x200 pölö a wlan slotban nem hajlandó mást elindítani, gyári wwan-t se.
örülök, hogy a legváltozatosabb hibák hosszas felsorolása után megállapítódott, hogy a t61 maga a tökély.
-
Alien13
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nincs nála Lenovo olyan árban, ami nekem még belefér... Én meg leragadtam ennél a típusnál, ezt sokan ajánlották, így ez marad.
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha bevallottan nem szakértőként veszi, alfàtòl kaphat pontos esztétikai leìràst, BIOS-ilyesmik ellenőrzöttek lesznek, meg mèg garanciàt is kap. Én is rendeltem màr tőle futàrral Szegedre 2-3 gépet.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én még egyszer sem jártam Alfánál, de tizenvalahány gépet biztosan rendeltem már tőle (mind TP R és T széria). Egyszer sem volt rá panaszom. Egy alkalommal kaptam egy kijelzőhibás T61-est, telefonáltam neki, kért róla fényképet, másnapra itt volt a futár a csere T61-essel

-
tototos
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Alfánál nincs már ingyen futár? Én eddig mindig futárral rendeltem tőle, és sosem csalódtam a minőségben.
-
Alien13
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Megtettem. Aljasság... Írja be, hogy Debrecen, és akkor nem pörög rá az ember...

-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Arra már nincs topik, a hirdetésnél tudná megtenni, ha itteni hirdetés lenne, nem pedig olx.hu-s...
Luighi fórumtárs még foglalkozik használt notebook-okkal Szegeden? Hátha nála érdemes lenne érdeklődnie Alien13-nak.
-
GBotond
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Tényleg...
Köszönöm! -
kmisi99
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Számítási teljesítménynek nem tudom mennyinek kellene lennie de linx program alapján olyan 13-4gflops single channelben
-
kmisi99
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Már azonnal kezdéskor szar mikor még 60 fok körül van a cpu max 75 ig megy. Próbátam, hogy kikapcsolom az rmclockot és alap feszen megy de úgy is ilyen volt.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
én tudom, hogy fosguriga
Guríts ide egyet hama' (mármint a gépet).

-
Peter M
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hasonllítsd össze a többi workstation összeszerelésével
W540
Dell m4800
HP zBook15Hát ez nekem nagyon nem bejövős konstrukció, szerelhetősége és privát véleményem szerint a tartóssága már nem különbözik egy consumer gépétől viszont az ára legalább kicsit több

-
Peter M
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
x40esekbe nincs RollCage, súly oltárán fel lett áldozva...
-
kromatika
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
értem.és esetleg a többi kérdésre valami segítség?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nálam a toshiba is ugyanúgy lekapcsol kb 10 perc pihenő után.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nálam ha torrent megy rajta soha nem kapcsol le
persze linux iso-k meg ilyesmik..de jó tudni hogy HDS-ben is van ilyen lehetőség. -
rgeorge
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ó, igazán nincs mit.
-
rgeorge
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
HD Sentinelnek van erre funkciója: beállítások/lemezfigyelés/lemezek leállításának akadályozása.
-
kmisi99
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Kösz az infót, de sajnos ott ahol a fegyvereket állíthatom be, hogy milyen legyen az is ilyen így kb random kattingatva tudok beállítani valamit az elég fáó pont. Kár pedig a legújabb driver se annyira régi. Vajon nem lehet valami újabbat felhackelni? Vagy semmi esély?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Most éppen War Thunder-ezek, jelenleg 74 fokon megy a HD3650
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nagy ugrást tervezek, de csak 1.5-2 év múlva szerintem
Talán csak nem a 2016-os Olimpiára készülsz?

-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azért nem használhatatlan. És több mindent támogat, persze nem ég és föld különbség.
-
kmisi99
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azért az már elég komoly, de már egy w510 is nagyon jó lenne ha 100 000 körülig lecsökken a használt ára benvezek egyre.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ennyi

Egy Quadro FX 3800M biztos adja az ívet
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekünk szerintem kimutatható a növekedés. Kegyetlenül fogyaszt ez az IPS 27"-on, melegszik a felső polc is, rendesen érzem.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
még megnézem, hogy milyen kell bele és jelentkezem majd. Köszi
-
dody07
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Persze kivett akksival. Sőt még előtte "letestelem" magam.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nekem meg r61-ből maradt

-
kmisi99
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Csak simán letöltötted az ati drivert és felraktad? Mert nekem is jól jönne az a pár extra fps.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Megjavítottam. A csökkentett módban registry-pucolás segített, aztán rábíztam a System Update-re.
Jó lecke volt, Intel drivert ne buzerálj, hülyegyerek
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Elvileg semmilyen drivert nem szabad ati+intel vga-s géphez felrakni, csak a switchablet. Persze próbálkozni lehet, eredménye meg is van.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Egyelőre feltételezem a legjobbat. Segített gariztatni pár cuccot, csak a cuccok még nincsenek sehol, amik már 1 hónapja nála vannak.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
egyelőre csak érdeklődöm, hogy lehetséges-é
-
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, normál felhasználás mellett c2d + 4GB RAM bőven elég. Asszony 2010 óta használ egy Gateway NO50-et, 4G RAM és valami 2.8-as c2d-vel és oda nem adná semmiért

-
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szoftverfejlesztés. Fut 2 virtuális gép pluszban és már el is fogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ismerosom novere hozta, hogy takaritsam ki, mert melegszik. Nekem csak ThinkPad T/W johet szoba.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Természetesen feladatkezelő semmit nem jelez, hogy bármi is jobban használná. Chromeot leállítva is 50% fölött. Lehet azért mert windows update megy vagy csak fos az egész nem tudom. Nekem ilyen inteles cucc nincs is amiről te képet raktál. Van egy intel graphic media cucc de maga ez a felület nincs.
Na tehát