- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Lenovo X yoga mindegy milyen verzió 260-390-ig vagy x1 yoga, az képernyő automatikus elforgatás sehogy nem működik, van erre valami megoldás? Sensor drivert amit találtam a lenovo oldalán felraktam, mindegy, hogy w10 vagy w11
Köszi! -
animatrix11
őstag
válasz
donjohnson #115180 üzenetére
az nem lényeg van olyan, hogy elforgatás gátló, az egyik szürke nem lehet kapcsolni, a másikon meg mindegy, hogy ki vagy be van kapcsolva
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
yogánál találkozott valaki olyan problémával, hogy nem működik az auto elforgatás?
a neten fellelhető megoldásokat kipróbáltam nem működnek (driver frissítés, regedit, services stb) tud valaki rá megoldást?
Köszi! -
animatrix11
őstag
válasz
Tikakukac #113357 üzenetére
Két gép volt kicseréltem a kábelt majd a touchpadot és végül a billt, utána jó lett a másikba beépítettem, abban sem ment, aztán visszadugtam a kifelejtett kábelt
és most működik, nem tudom minek köszönhető letiltottam az smbus drivert, ezt írták a neten, vagy csak törődésre volt szüksége
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Olyan létezik, hogy a billentyűzet miatt nem működik a touchpad? Billcsere után jó, átraktam egy másik gépbe, most abban nem megy
Köszi -
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Olyan jelenséget észlelt valaki T460s-nél, hogy nagyon halvány, nagyon vékony függőleges csíkok vannak a kijelzőn, főleg akkor látszik ha mozgatom, és mintha kicsit vibrálna, valaki észre sem veszi nekem viszont szembetűnő, a kijelző a ludas, más gépben is ugyanezt adja elő
-
animatrix11
őstag
-
animatrix11
őstag
válasz
animatrix11 #102509 üzenetére
Nos vicze1 kolléga jóvoltából működik usb-ről a flash program, viszont ugyanúgy nem csinálja meg, újraindul és betölt a windows
A bios file .FL1 formátumban van, ez valami tömörített, valaki tudja hogyan lehet esetleg átkonvertálni .rom-á?
Van leírás a neten egyenlőre próbálkozom azzal -
animatrix11
őstag
Valakinek akinek fent fent linux, megcsinálná nekem? Kb 5 linux live cd-t próbáltam mindnek más a baja, de el sem indulnak pendrive-ról
Innen lehet leszedni a bios img-et: [link] ez a file neve:? gquj33ww.iso
Privátban a többit
Előre is köszi -
animatrix11
őstag
Sziasztok
Van ezzel valakinek tapasztalata?
Lenovo yoga S1 laptop, biost szeretnék frissíteni, de semmit nem csinál csak újraindul, létezik cd-s verzió is, de nem működik pendrive-ról, leszedtem régebbi verziókat hozzá ugyanez.
A telepítési mappában tömörítve van a bios file .FL1 kiterjesztéssel, amit elvileg a winphlash ki tud írni, de azzal sem működik, átkonvertálni .rom-ra pedig nem sikerült
Valakiknek ötlet? -
animatrix11
őstag
Lehet hogy az a gond, hogy image-ből telepítem a win10-et, annó egy hp laptop lett lementve, most úgy mentettem le, hogy kitöröltem a synaptics drivert újrarakattam vele, remélem most jó lesz
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Mi ez a jelenség a Lenovoknál? Sok lenovo lapotpot fordul meg a kezeim között, mostanában nem win7-et (amivel soha nem volt gond) hanem win10et rakok rá, és egy idő után a touchpad és a trackpoint is lekapcsol, nem hajlandó működni, ha eszközkezelőben letörlöm a drivert és a win10 újrarakja utána jó lesz, szinte mindenféle gépen csinálja, X230, X260, Ideapad, ha jól emlékszem az alap win10es driver újabb mint amit le lehet hozzá tölteni, másnál is van hasonló? Frissen telepített gépekről van szó
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Nem tudom hol lehet ilyet találni de hátha valaki itt jártasabb ebben
Lenovo T430u-hoz kéne nekem kapcsolási rajz
hátha valaki tud egy oldalt köszi! -
animatrix11
őstag
Sikerült kiütni a bios kódot a T420-ból a fent említett módszerrel
-
animatrix11
őstag
válasz
Tikakukac #78985 üzenetére
Nekem is volt már baki, szalagkábelt kellett cserélni pont ezen a gépen, ki is cseréltem csak épp elszállt háttérvilágítás
De egy kedves ismerősöm, baráti áron megoldotta, pár biztosítékot kellett cserélni benne. Fentebb lévő leírást fogom kipróbálni, mert az ebay-es leírásban is kb ez van csak fizetni kell érte
-
animatrix11
őstag
-
animatrix11
őstag
Üdv!
Lenovo X201 ha megmozdítom a kijelzőt egy kicsit átmegy alvó módba a gép, ez lehet szalagkábel hiba? Szétszedtem ha a szalagkábelt mozgatom ugyanez jön elő.
T420 bios kódot ki lehet valahogy ügyeskedni?
Köszi!
-
animatrix11
őstag
Na aki erre mond valami okosat nagyon ott van a szeren!
X201, visszahozták hogy leáll, túlmelegszik, újrapasztáztam stb. a lényeg ha nincs bent az akku akkor tökéletes amint berakom felmegy 100 fokra teszt alatt és leáll
Másik akkuval is ezt csinálja
5let?
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Remélem ért valaki ehhez: T420 ki kellett cserélni az lcd kábelt, mert sima hd-s kábel volt benne, de előzőleg ki lett cserélve a képernyő hd+ra és a kábel nem volt jó hozzá, szereztem kábelt, először csak fehéren világított az egész képernyő utána kihúztam az lcd-ből a kábelt majd vissza most nincs háttérvilágítás...
Külföldi fórumon azt írják kiment állítólag az lcd biztosíték, létezik ez? vagy lehet más probléma? két kábel és két kijelző van mindegyikel ugyanezt csinálja
Valakinek ötlet?
-
animatrix11
őstag
üdv
Lenovo X61-nál hogyan lehet elérni, hogy a ceruza működjön? Soha nem volt még ilyen gép a kezemben, friss win7 van rajta hiába nyomkodom a ceruzával no effect
előre is köszi!
-
animatrix11
őstag
válasz
FoxiestFox #62093 üzenetére
kelletve volna még egy kis paszta rá, de nem volt nálam, majd visszahozzák, ha mégsem jó, de állítólag azóta ment több órát a gép hiba nélkül
-
animatrix11
őstag
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Problémám lenne egy R61-el Quadro vga-s verzió és nemrég elkezdett fagyogatni, kiderült hogy bekapcsolás után a GPU alapból 80-90en fokos és emiatt áll le a gép, újrapasztáztam a vganál lévő hűtőt de nem segített, mi lehet vele a baj
előre is köszi!
-
animatrix11
őstag
sziasztok
Hátha valaki találkozott már ilyennel. Volt annó egy T60 a kezemben most pedig egy t61nél csinálja ugyanazt a hibát:
A gép halkan sípol ha nincs rádugva a töltőre illetve ha a merevlemez nem dolgozik....
van erre valami megoldás hogy elmúljon? Előre is köszi ha valaki tud segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest