Új hozzászólás Aktív témák

• J3LLyF!sH

tag

Sziasztok!

Egyetemre szeretnék laptopot venni (éééés itt hagyja abba mindenki az olvasást és küld el ide). De még mielőtt elmennék, azért először itt teszem fel a kérdést. Tehát a lényeg, hogy egyetemre szeretnék laptopot, és első (meg másod, meg harmad) sorban használt ThinkPad-ben gondolkozom. Alapvetően nekem az X széria tetszik a legjobban, de nem mertem egyértelműen emellett letenni a voksom a T szériával szemben. Szóval ez az egyik dilemmám, hogy "elég-e" az X (méretileg értve), vagy azért a T jobb lenne. A másik dolog amin vacillálok, az az, hogy pontosan mit. Alapvetően X220-X230 vonalon gondolkozom (illetve T420-T430 ugye). Elég régóta olvasgatom most már a fórumot, látom Ti is ezeket favorizáljátok az újakkal szemben, no meg nem is biztos, hogy ki akarok adni 100+ ezret erre a projektre (persze ha nagyon kéne, akkor spórolnék tovább, ez van). Szóval ez a két nagy kérdésem van. Aztán ha azt mondjátok, hogy tényleg látogassak el melegebb éghajlatra a tanácsadós topicba persze megteszem, hiszen arra van, de gondoltam azért először titeket kérdezlek. :))

Előre is köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák