- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
J3LLyF!sH #96637 üzenetére
Pont ebben a cipőben járok én is. Megvettem az X230-at, azóta már kapott egy SSD-t, most kicseréltem az US keyboardot egy magyar világítósra, a következő 4GB RAM lesz, aztán meg egy kijelző kéne (IPS), de az már túlzás a pénztárcámnak. Nagyon tetszik a gép + hogy ilyen jól bővíthető, de ez is egy feneketlen pénznyelő (mint amúgy minden)
Mondjuk nekem még annyi a szerencsém, hogy egyetemistaként megtehetem, hogy a fizumat a saját hobbijaimra költsem
-
-
-
fattyu
veterán
válasz
J3LLyF!sH #93803 üzenetére
a billzet szokható, illetve ha van pici barkács érzék ( tényleg minimál ) akkor palmrest és bill csere meg némi láb takarással feltehető a 220 bill a 230ra. nekem is az volt a tervem oszt végülis messze nem olyan trauma hogy foglalkoztam volna vele érdemben.
Gyári ips panellal ha találsz jobb dolog. Utólag nehézkes ips panelt találni bele pláne jót. enyémbe is beégős pl a browser címsora ami sötét háttére váltva zavaró. restarttal tűnik el.
Van egy mondás amugy. if it works dont fix it. a 230 egy nagyon szerethető jó gép.
-
Tikakukac
titán
válasz
J3LLyF!sH #93796 üzenetére
Jó az X, egy dokk és moncsi otthonra aztán kész is vagy. Én 2-3 évet lehúztam így simán.
buvartacsko: Közlek, építő. építész, villamos, infó, mecha, vegyész. Nálunk ilyen a csapat albiban, családban, szomszédban. Mindenkinek elpukkant a bizti 1 év után és lett monitor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Update 09.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest