- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
metal01 #87985 üzenetére
Igen, nálam is.
Amúgy a baj nem jár egyedül: elrepedt a palmrest (alig láthatóan), a zsanér retesze felett. Tervben volt az FPR majdani beszerelése, ez viszont meggyorsította a folyamatot.
Tegnap a kijelző keret, bal felső részén egy hajszálra lettem figyelmes, oda nyúlok, érzem, hogy ez bizony nem hajszál, hanem egy repedés.
Csak én vagyok ennyire mákos, vagy számítsak még máshol is repedésekre?
Anno' mikor vettem a T420-at, filóztam, hogy esetleg X220 legyen, de olvastam, hogy ott a palmrest reped, meg a ThinkLight/kamera kábele meghal, így maradtam a T sorozatnál. Ironikus.
Használati tárgy, tudom, csak bosszant na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Tőzsde és gazdaság
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Dell Latitude 9440 2-in-1
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Asus rog g751y elkelt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest