- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #83666 üzenetére
Fölöttünk lévő emberre pingelj rá és megtudod.
Meglepne egyébként, kisker adatokat gyártó szerintem nem kap nem is nagyon kaphat vissza. Az ilyet a boltban/bolthálózatban vagy még talán nagykernél tudnád megkérdezni ahol vették/küldték kiskerbe, sn alapján szoktam én is rákeresni ha épp olyan gép van amire rálátok, nyilván adatokat nem adunk ki, de gari időt azt minden további nélkül. Céges gépnél meg ismeretlen tulajnál nagyjából felejtsd el, esélytelen, hacsak nem vagy jóban minden itthoni disztrivel
Az ilyen egységes lopika nem lopika kérdésemre kacarászást kaptam legtöbbször...ívesen letojják amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Crypto Trade
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- További aktív témák...
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest