Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r
üzenetére
Fölöttünk lévő emberre pingelj rá és megtudod.
Meglepne egyébként, kisker adatokat gyártó szerintem nem kap nem is nagyon kaphat vissza. Az ilyet a boltban/bolthálózatban vagy még talán nagykernél tudnád megkérdezni ahol vették/küldték kiskerbe, sn alapján szoktam én is rákeresni ha épp olyan gép van amire rálátok, nyilván adatokat nem adunk ki, de gari időt azt minden további nélkül. Céges gépnél meg ismeretlen tulajnál nagyjából felejtsd el, esélytelen, hacsak nem vagy jóban minden itthoni disztrivel

Az ilyen egységes lopika nem lopika kérdésemre kacarászást kaptam legtöbbször...ívesen letojják amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14.5 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest