- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veled már élőben is akartam találkozni, akkora legenda vagy itt! Szerintem áprilisban leszek csak Magyarországon / Budapesten. egy-egy van most a két zsanérban, egész jól tartja, de nem akarom ki-becsukogatni a kijelzőt.
Róla lenne szó:Amúgy ez a mostani projektem -> zsanértartó-törés (=nem lehetett csavarozni) + Wi-Fi kábel szakadás. Hát ezzel a 4db vezetékkel (mivel totál ki kellett cserélni a fedlapot) jót legóztam. Szerencsére csak Wi-Fi + WLAN + kamera volt ragasztva, minden más jópofán ment, de ezeknél brutálisan oda kellett figyelni, mert a jelfogó rézlapka (ha jól értelmezem, hogy az az) nagyon hajlékony, törékenynek tűnt.
A PROJEKT:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest