Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hszilard666 #15 üzenetére
A HTC M7 és 10 alumínium hátlapja volt nekem az etalon. Fogásra meg az M7.
Defy bezúzása után minden telefonomat flip tokban tartom. Mikor a HTC-t kivettem belőle akkor éreztem igazán hogy mi a prémium telefonépítés.Lumia 950 műanyag hátlapján semmi nyom nem maradt dobálások és taposások után. (flip tokban volt)
Bárcsak lett volna rá jó rendszer.Huawei Mate 20 Pro = EDGE kijelző + üveghátlap + sok kamera + kijelzőben kamerák. = Degenerált evolúció
Sajnos majdnem mind ilyen manapság.UI: alumínium is sérülékeny, de csak deformálódik.
-
-
hszilard666
veterán
Ne haragudj rám, kellett a pénz maceszra. A blahán már átvette másik homeless helyettem a meki kukáját, és kezdtem már nagyon éhes lenni. De nézd a jó oldalát, spóroltál egy csomót!
Fred23:
Ez egy szuper ötlet! Jár a pacsi!
A kerámiának is kiváló a tapintása. Volt kerámia apple watchom, szuper volt az anyaghasználat és könnyű is volt! Mármint az alu modellnél talán pöppet nehezebb, de a rozsdamentesnél hatványozottan könnyebb! -
Fred23
nagyúr
válasz
Szerintem a kerámia hátlapé lesz a jövő, majd elterjed és lecsúszik középkategóriába is. Nagyon kemény, és nem is törik, legalábbis az ilyen 2 méterről betonra esés teljesen sima ügy neki; és működik vele a wireless töltés.
-
válasz
Pont ma mostam el a szilikontokot és kicsit kézbe fogtam, nem kapott el a premium feeling.
Te szemét, eladtad az iPad-em.
-
hszilard666
veterán
Megértem az issue-t, van is benne igazság, viszont én személy szerint imádom az üveghátlapos iphone x emet. Imádom használni. Imádom a kezembefogni a telefont, és érezni a smooth üveget. Ha lenne üveg ipad azonnal venném. De igazad van, szívás hogy vigyázni kell rá, de ez sajnos ilyen.
Szerk.:
Valamint ha jól tudom akkor a wireless charging se működik fémhátlappal. Mondjuk azt sosem használtam, nem is fogom, sokkal gyorsabb a sima töltőt használni! -
zseniális ötlet pedig: így legalább 20%-al többen vesznek telefont,mert az eltört helyébe mégiscsak kéne egy normális. Ja, nem nekünk zseniális...
Az is "érdekes", hogy minden gyártó egy ütemben ugrott fel ezekre a baromságokra (pl nagy edge kijelző, törjön minél könnyebben).
-
Nem tudom, hogy melyik hülye találta ki az üveghátlapot, de ilyen böszmeséget még nem éltem.
Törik a kijelző, úgyhogy csináljuk meg a másik oldalt is üvegből!
U stupid?
Kicsit már foilhat, de az egyetlen értelme, hogy dupla akkora eséllyel törik amikor leesik, úgyhogy hátha vesz a hülye egy másikat. -
Kasya
nagyúr
Azért két dolgot mindenképp felvetnék:
- Cserélhető aksi mivel adna nagyobb biztonsagot a kigyulladás ellen? Ha a telefonon észlelem, hogy kigyullad, akkor már nem valoszinu, hogy a hatlapot fogom körömmel lepattintani és az égő aksit kiszedni, hanem az egész telefont "dobom el". Persze "környezetvédelmi" és egyéb praktikus megoldasok miatt én is partolom a cserelheto aksit.
- Ilyenkor egy gyártót kiemelni (Samsung, vagy Apple, tökmindegy) csak bulvár. Arányaiban nem tükrözi az esetek számát és nem feltétlen köthető a hiba a gyártóhoz. -
updog
őstag
Üvegszendvics témára: az első okostelefonom 2010-ben volt az LG Optimus One, mondjuk az egy 130 grammos masszív fém-műanyag szappantartó volt (3"-ra jutott az a 130g just sayin). Ez mindent kibírt, nem volt rajta tok.
A következő telefonom egy (nekem) nagyon csilivili ZTE Blade G lett, még mindig tok nélkül, de itt már kezdtem aggódni hogy mi lesz ha valami történik vele. ,Ezt hardveres problémák miatt pár hónap után leváltottam egy Moto G-re, ami árban, és minőségben (hiába hogy akkori áron ~60.000-es tétel) nekem non plus ultra volt már, így egyértelmű volt hogy tokba teszem és fóliázom.
Nagyjából 2013 óta nem láttam a mobiljaim hátlapját. Volt ténylegesen "üvegszendvics" telóm (Moto G6, elől-hátul üveg, amúgy gyárilag PU tokban adták), most pedig életemben először majdnem-flagship telóm van (Samsung S20 FE, most kezdek aggódni a cikk miatt). Tök egyértelmű a tok/fólia (most már azt is tudom hogy kb. havonta de inkább gyakrabban ki kell nagyon alaposan pucolni a tok belsejét mert 1-2 kósza porszem néhány hónap alatt brutális pusztítást végez ha beszrorul a tok meg a telefon közé...)
Értem én hogy mutat valamit ha ilyen nagyon dizájnos, villantós, szálcsiszolt, üveg, blingbling színváltós kinézetű telefonja van valakinek, de pont az ilyeneknél látom rendszeresen hogy elől-hátul pókhálós, mert kb. szarnak arra hogy másfél havi fizetésüket adták ki rá (részletre). Vagy pont az a szimbolikus, ha valaki azt mutatja, mit nekem az üveghátlap, megtehetem hogy bezúzom? A gyártók meg természetesen dörzsölik a markukat mert hamarabb veszik a következőt... adjuk a pofonokat a jövőnek. -
Tudtommal USA only.
-
Eastman
addikt
(Tudtommal) az utolsó cserélhető akksis Samsungot használom. Be is gyűjtöttem belőle párat.
-
dabadab
titán
válasz
Klaus Duran #3 üzenetére
A Pixel 5a-ban 4700 mAh-s akku lesz, az szerintem már vállalható.
-
mert ugye fontosabb a csicsás üvegszendvics kinézet. Sajnos. Pózerek...
Az üveg hátlap és a Jack hiánya miatt nem is tudok igazán telefont venni.
Talán a "Pixel a" amik ilyenek, de azoknál meg kicsi az akku. -
Fred23
nagyúr
Én tuti örülnék a cserélhető akkuknak, nekem sokat ad az ilyesmi. A többség viszont szerintem ellenezné, mert ugye fontosabb a csicsás üvegszendvics kinézet.
Az is kiderült már, hogy ha akarnak, kis helyre is tudnak nagy kapacitású akkut tenni, szóval az is maximum részigazság, hogy helytakarékosabb a nem cserélhető. Inkább csak jobban passzol a tervezett elavulásos koncepcióba, ami a fősodor. -
Amerikában legyen mindenkinek Apple.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A samsungot úgy tűnik, újra kísérti az akksik réme, ezennel egy A21 gyújtotta be a motort.Lehet vissza kéne térni a...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest