Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
RoboGuru
üzenetére
Az usb2-es okosabb cucc, mert ahhoz a sávszélességhez tömörítés is kell. Az usb3 valsz egyszerűbb, ezért is volt olcsóbb. Én még 13 euroért vettem, de most 8 usd körül van. Az usb2-es meg 30 dolcsi felett van.
Persze ez azt is jelentheti, hogy ha van rendes usb3 csatlakozó, akkor érdemesebb az usb3as adaptert venni, mert talán jobb a képe, folyamatosabb, mivel nem kell tömörítenie annyit a nagyobb sávszélesség miatt. De nem próbáltam még usb2-eset, inkább csak feltételezés.Meg az sem mindegy, hogy péládul linuxon akarod -e használni, amikor vettem, akkor ezt az usb3-ast még nem ismerte a linux, most nem próbáltam. Az usb2-es régebbi fajták közt lehet találni olyat, ami linuxon is megy, akinek ez számít.
Egyébként mintha lenne lenovos dp cucc is, ami egy dp-ből kettőt csinál, két egyforma monitort tud kezelni talán. Csak az ára annak is magasabb. Azt meg végképp nem tudom, hogy két aktív dp-hdmi átalakítóval tudna-e ez egyel több monitort adni. (nem a dp2.0-ás multistreamre gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Bestbuy játékok
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Tudományos Pandémia Klub
- Laza koronavírus topik
- Hardcore café
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- További aktív témák...
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- Lenovo LOQ - Prémium Care Garancia - i7 13650HX / 16GB DDR5 / RTX4050 / 1.5TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DJI Osmo Pocket 3
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi