Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
RoboGuru
üzenetére
Az usb2-es okosabb cucc, mert ahhoz a sávszélességhez tömörítés is kell. Az usb3 valsz egyszerűbb, ezért is volt olcsóbb. Én még 13 euroért vettem, de most 8 usd körül van. Az usb2-es meg 30 dolcsi felett van.
Persze ez azt is jelentheti, hogy ha van rendes usb3 csatlakozó, akkor érdemesebb az usb3as adaptert venni, mert talán jobb a képe, folyamatosabb, mivel nem kell tömörítenie annyit a nagyobb sávszélesség miatt. De nem próbáltam még usb2-eset, inkább csak feltételezés.Meg az sem mindegy, hogy péládul linuxon akarod -e használni, amikor vettem, akkor ezt az usb3-ast még nem ismerte a linux, most nem próbáltam. Az usb2-es régebbi fajták közt lehet találni olyat, ami linuxon is megy, akinek ez számít.
Egyébként mintha lenne lenovos dp cucc is, ami egy dp-ből kettőt csinál, két egyforma monitort tud kezelni talán. Csak az ára annak is magasabb. Azt meg végképp nem tudom, hogy két aktív dp-hdmi átalakítóval tudna-e ez egyel több monitort adni. (nem a dp2.0-ás multistreamre gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Elemlámpa, zseblámpa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest