Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Akkor ez lesz, rakom is fel este. Köszönöm, én mindig nyersel dolgoztam eddig mert tartottam azoktól amikbe bele nyúltak, akkor is ha tudjuk hogy csak frissítések vannak beleintegrálva semmi több.
Egy évben laptopot PC-t vegyesen rakok újra 7-8 alkalommal win 7-el, szóval tudom milyen ez az update, van hogy nekem is 3 kör alatt frissít 420 tételt és 5 óra ez a móka. De az hogy most sehova nem halad már a keresés sem, az kiakasztó.(#82550) stp1dh :
24 óra?? Jó ég, nincs erre ennyi időm, ez akkora szenvedés hogy nem igaz. Ha ez nem új gép lenne a családban, és lenne róla egy recoverym ahogy szoktam, tuti nem telepíteném újra 0-ról az fix.
Én úgy látom, az update egyre nehezebb ahogy időben haladunk előre, pár (4-5) éve még pikk-pakk ment. Amilyen mocsok a picipuha, kinézem belőlük hogy így akarják átkényszeríteni az embereket újabb (nem feltétlenül jobb) verziókra.
A segítségeteket köszönöm, este megy fel az integrált frissítéses SP1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple Watch
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest