- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Jó lesz ez, szerintem 1.5 vs 2 Ghz különbség is észrevehető lesz, pláne, hogy a cache is duplaannyi benne, az meg külön öröm számomra, hogy kisebb csíkszélességen gyártották, és kevesebb a TDP-je.
15-én jön a fizum, egy procit tuti, hogy rendelek.
A bay tudom, hogy IDE-s csak én szeretem látni a képen is amit írnakHa már itt tartunk. A laptop wifije nem működik. Én így vettem (10e-ért dokkolóval
)
Belül a wifi kártyához van kötve még 2 kábel; piros-fekete / fehér ami keresztbe megy a laposon, amik belemennének valami kártyába, ami az enyémből hiányzik. Mi lehet az?
Kép link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nők, nőügyek (18+)
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP 250 G10
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest