Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tin #72276 üzenetére

Bőven vannak itt friss gépek is, de tény, a "keménymag" inkább a kicsit régebbi gépekkel foglalkozik, az ember azért szívesebben bütyköl/moddol garancián túli gépeket, mint egy vatta újat, szóval nincs is itt gond.

A Lenovo tudna T500 házba röhögve Haswell procit rakni, és ez itt a lényeg, még csak fel sem kéne találnia semmit, csak picit módosítani az alaplapon, és szépnapot. ;) Ez itt a ciki.

Abban teljesen egyetértünk, hogy a T500 elavult hardveresen, vitán felül áll, lassúcska már manapság komolyabb feladatokra. A Tx10-es sorozat már egy jó nagy fokkal jobb, egy Tx20-as pedig szerintem már teljesen korrekt a mai Haswell-ekhez képest is, nincs lényeges difi a sebességükben, és egy T420 is elmegy egy délutánt egy jó akksival egy töltésről. Van egy sanda gyanúm, ha lenne egy erős T520-ad, eszed ágában se lenne a T540p-den szívni a kompromisszumokkal. :N Egyetlen kivétel talán, ha non-stop a számbillentyűket használod, abban jobb a T540p.

Az a vicces, nekem a "minőségükkel" még nem is lenne lényeges bajom az újakkal. De az ergonómia nagyon fontos lenne....

(#72277) dying_star: Pontosan. A régi Lenovo jó volt akik dolgoztak a gépen, a Macbook meg azoknak, akiknek csak a nagy touchpad kell, me menő megjelenés. A Lenovo meg összegyúrta a kettő hátrányait egy gépbe. Zseniális. :DD

(#72278) Sensei: Így látom én is. A Lenovo öngólt rúgott az új iránnyal. :( Én mindenesetre vettem nemrég egy full-fullos T420-at, szerintem addig fogom nyúzni, amíg csak találok hozzá bontott alkatrészt életben tartani. :C

Új hozzászólás Aktív témák