- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
nekem is hasonló okokból esett a választásom a T400s-re. Főnököm x301-et használ, és én is úgy voltam vele, hogy az pont jó lenne, de szerencsére lecsúsztam egyről, következő körben meg ugyanannyiért volt T400s, ami ár/érték arányban már messze nem ugyanaz.
ODD-t pont azért kérdeztem, mert ha időnként kelleni fog, de a helyére te rendszerwinyót raktál, akkor az úgy egész szép mutatvány lesz

Rankesz:
hát az x200s-t nem is igen lehet összemérni a T400s-el üzemidőben. Másban sem, de azok utóbbi mellett szólnak, hát az üzemidő az nem. Voltam olyan bátor, hogy lemondtam a 9 cellás akksiról, utólag bölcs döntésnek bizonyult, mert a 6 cellással is bőven eleget megy, ráadásul kisebb, könnyebb. Még a 4 cellással is be lehet vállalni olyan 2.5 órát, az új X-ekről nem is beszélve.Prom:
a 128-as Toshibát elvittem volna szívesen akár 50-ért is, de mint azt írtam, engem jobban izgat a másik az SLC mivolta miatt, a Toshibát meg ugye ismerem, a tárhely pedig nem sarkalatos, ha egyszer a kis gépbe lesz. És lesz, ígérem, addig is köszi a türelmet
SzJoco:
ha olyan nagyon nem ragaszkodtok a DVD-íráshoz, akkor itt egy alternatíva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 65W Type C töltő
- Ultra 9 285H, 2.8K 120Hz OLED ! ASUS ZENBOOK 14 UX3405CA 32GB/1TB NVMe erős akkuva +SZÁMLA +GARANCIA
- Keresek: Acer Nitro ANV15 51 laptopot (konkrét gyári számmal)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 3th gen - i7-8650u
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest