- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Chaser #62724 üzenetére
A töltő egy dolog, az külön cincog nálam is, de akksiról is tücsök a T410-em. Na, nem zavaróan, vagy hangosan, de én nagyon meghallom az ilyeneket. Proci-példánytól is függ, volt asztal i7 920-am pár darab, mindegyik más hangerővel csinálta, és a laptól is függött, mennyire cincog. A régi gépemen ez a fejhallgatómra is kijutott (asszem az előlapi hangkivezetés kábele gyűjtötte össze), ott mindig indítottam egy szálon egy prime-ot, hogy ne cincogjon...
Mondjuk szerencsére az új asztali gépeim (Z77+i5 3570k és az utód z87+i5 4670k) már nem csinálják olyan hangerővel, hogy kihalljam az asztal alól, de lehet, ha közelre mennék, itt is hallanám.
Viszont notit még tényleg egyet sem hallottam C2D óta, ami egyáltalán nem lett volna elektromos "zajos" kisebb-nagyobb mértékben.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest