Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
köszönöm a választ, hasznos volt

tegnap még utánaolvastam ennek a "battery gauge reset"-nek, de nem fogom megcsinálni, mert többeknek az aksiját kinyírta (radikálisan csökkentette a rendelkezésre álló időt). most hogy ez végülis "újrakalibrálás", azt megértem, de mivel addig működött több órát a gép, utána már csak 10 perceket, inkább kihagyom.
most amúgy 90%-ban aksiról használom a gépet: amikor lemerült, feltöltöm teljesen, majd használom tovább, szóval az aksi végülis egyfolytában merül (kivéve amikor töltődik).
az eddigi notebookjaimon is mindig azt csináltam, hogy napközben ment hálózatról, este meg lemerítettem az aksit, és másnap hálózat, és újból feltöltés. így végülis mindegyik egészen jól bírta 1-2 évig. végülis ezzel sincs baj, csak meglepődtem, hogy mindössze 20 töltési ciklus után már 3%-ot romlott. pedig ha melóra használnám, akkor napi 1 töltés belemenne, és 1 év alatt elérné a 400 ciklust simán. ha 20 ciklusonként 3%-ot romlik, akkor így 1 év után már csak 40%-ot bírna, ami elég karcsú. de gondolom nem lineáris ez a romlási ütem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- ÓRIÁS HP 470 G5 / Intel core i5 / NVIDIA 2gb dedikált / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest