Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hito

nagyúr

válasz audi100td #44934 üzenetére

Sokszor írok DVD-t, CD-t családtagnak, barátoknak, mert általában én készítek felvételeket és fényképeket családi és egyéb rendezvényeken. Rengeteget hordozom a gépet, amikor valakinél DVD-n van valami fontos dolog, nem akarok amiatt szívni, hogy nincs benne ODD.

A HDMI kimenet azért fontos, mert erről nézünk filmet otthon, nincs asztali gépem, az egyéb (nem windows alapú) lejátszóktól pedig eddig csak a hajam hullott. Filmet nézni csak asztali optikai lejátszóval, vagy windows alól fogok, az biztos. Egyébként utóbbi szerepet is ez tölti be, ugyanis 4éve nincs külön asztali DVD lejátszóm.

Tehát nekem nem csak fontosak, hanem a legfontosabbak ezek a szempontok.

A munkámhoz is elengedhetetlen az ODD megléte, sok anyag DVD-n van a cégnél. Folytassam? :)

Az meg hogy nem Thinkpad...ez a Te véleményed. Jelenleg egy Thinkpad-re se cserélném le, ugyanis az ÉN SZEMPONTJAIMNAK (amit előzőleg kifejtettem) nem felelnek meg. Nem tudom mi ez az ősi gyűlölet az SL300 iránt. Kb. mintha egy MSI-ről, vagy MEDION notebookról beszélnél, már-már degradáló és lenéző. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés