- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
audi100td #44934 üzenetére
Sokszor írok DVD-t, CD-t családtagnak, barátoknak, mert általában én készítek felvételeket és fényképeket családi és egyéb rendezvényeken. Rengeteget hordozom a gépet, amikor valakinél DVD-n van valami fontos dolog, nem akarok amiatt szívni, hogy nincs benne ODD.
A HDMI kimenet azért fontos, mert erről nézünk filmet otthon, nincs asztali gépem, az egyéb (nem windows alapú) lejátszóktól pedig eddig csak a hajam hullott. Filmet nézni csak asztali optikai lejátszóval, vagy windows alól fogok, az biztos. Egyébként utóbbi szerepet is ez tölti be, ugyanis 4éve nincs külön asztali DVD lejátszóm.
Tehát nekem nem csak fontosak, hanem a legfontosabbak ezek a szempontok.
A munkámhoz is elengedhetetlen az ODD megléte, sok anyag DVD-n van a cégnél. Folytassam?
Az meg hogy nem Thinkpad...ez a Te véleményed. Jelenleg egy Thinkpad-re se cserélném le, ugyanis az ÉN SZEMPONTJAIMNAK (amit előzőleg kifejtettem) nem felelnek meg. Nem tudom mi ez az ősi gyűlölet az SL300 iránt. Kb. mintha egy MSI-ről, vagy MEDION notebookról beszélnél, már-már degradáló és lenéző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest