- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td #41924 üzenetére
Abban a remek helyzetben vagyok, hogy a telóm megesz 3 oprendszert alsó hangon. Használtam ott is csempét, meg ugye adott nekem 3 fajta Sense, meg még 3 fajta droid skin stb stb. Tényleg imádom az újdonságot, szeretem a minimal dolgokat is. Ott is felhúztak ezzel a beterelünk valahova dologgal. De itt gépen, így, ebben a formában ez az én ízlésemnek még mindig nagyon kuka. Anyámnak főleg kuka. Ahhoz meg én túlságosan el vagyok kényelmesedve egy TP előtt, hogy bármit bármivel bárhogyan átrakjak, hogy menjen. Ez van, update lehetőség adott, ha sikerül kigyilkolni pár dolgot, akkor majd talán. Hozzáteszem, azért nem kis munka volt anyámnak a win7 is, az öregebbek, pláne mifelénk nem esznek meg akármit. Nomeg az Apeh is szeret kiadni olyan dolgokat, amik win98 alá vannak optimalizálva és tudnak dolgokat az újabb rendszereken.
Ettől függetlenül biztosan nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Lenovo Thinkpad T460s-I5 6300U-16GB RAM
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest