- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali
Bekukkantottam tegnap a T61p-be, és van egy mini pci-e (ha jól azonosítom) hely üresen, és az akku alatt van a kivezetése, amolyan "vakablak". Ide jöhet a sim kártyát fogadó modul?
Illetve... Ahogy néztem, az egyik helyen a readyboost-readydrive flash modul van, másikban a wifi, a bluetooth is ilyenben van asszem, és ez az üres.
Na, ezek közül melyikek a valódi mini pci-e slotok, és melyikek csak oda kidrótozott usb-k?
Mintha lett volna ilyesmiről szó itt valamikor.És mivel külföldi fórumokon írták, hogy a GPU-Z A2 infója semmit sem jelent a GPU meghibásodási valószínűségére nézve, inkább a gyártási dátum és magán a chipen lévő felirat számít, leírtam azt is:
U805B930
0820A2
PA0896.01W
G84-950-A2Ha minden igaz, ez megnyugtató adat, javítsatok ki, ha nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest