Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• audi100td

nagyúr

válasz Chaser #37398 üzenetére

Mert mint írtam ritka nagyon, ilyen Dell-t meg láttam nem egyet 160-180 körül aprón (persze pont most nincs :((( ), annyit mindenképp megér és mégis csak SB cpu. Meg őszintén szólva az utóbbi 2 generációnál nem látom az innovációt a lenovo részéről, sőt a 30-as szériával már-már visszafelé haladnak. Míg a Dell most úgy tűnik nagyon oda tette magát, pedig amikor először megláttam ezt a szériát nem tetszett nekem. A tesztet végigolvasva viszont elég sok az apró részlet ami megfogott és állítólag halk is, képről ráadásul a hírhedt bagolyventit véltem felfedezni amit a lenovo is használt az X200-nál, de lehet csak hasonlít rá a lapátkialakítás. A HDMI is örvendetes, lenovo-nál ezt is csak DP-vel képesek megoldani, adaptert meg nem bírnak mellékelni. Az összeszerelés minősége és az anyaghasználat állítólag példátlan, persze pozitív értelemben. A garancia is ugye más színvonal. Majd meglátom, csak találjak már egyet. :D Meg valaki vigye már el a T400-am, mert addig nincs rá keret. :))

szerk: "Németet nem vágom, de úgy rémlik ezek a sony gépek dual ccfl panellal voltak szerelve és vallóban nagyon jók. "

IPS panel van benne, tudtommal LED-es

Új hozzászólás Aktív témák