Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz pala2 #37061 üzenetére

Kicsit zavarosnak érzek egy-két dolot...

CPU:
    Az új 3. generációs (Ivy Bride) proc.-al szerelt gépek nagyon erősek* szóval azok alapján amit írtál biztos lehet benne, hogy nem lesz vele problémád a közeljövőben...
    T430-ba max 2 magos i7-et tudsz kérni. Ahogy írták, nem éri meg a felárat az i5-el szemben, mert neked nem fog pluszt nyújtani.

*: Nehezen tudnál olyan feladatot adni a gépednek ahol ez válna szűk keresztmetszetté.

RAM:
    Ahogy rgeorge írja, 2 slot van, így a max 2x8GB-ot tudsz max beletenni. Én néztem mostanában pusztán a RAM felára egy konfigban borzasztóan sok. Inkább kérném 4GB-al és bővítem benne kb féláron...mintha készen venném 16GB-al.

GPU: 2 van benne. 1 a CPU-ban az Intel HD Graphics 4000. Ez már nem az ami régen volt...elég jó még közepes grafikus igények mellett. Ettől függetlenül a te esetedben szükség van dedikált GPU-ra ami jelen esetben az Nvidia 5400.
    Az integráltságról annyit, hogy ez is rá van forrasztva az alaplapra, tehát nem cserélhető. De nem is nevezhető ettől "integrált"-nak a klasszikus értelemben.
    Jah, és nincs 2GB VRAM-os Nvidia 5400...."csak" 1GB-os. Ezt csak azért írom, ha akarnál se tudnál ennél nagyobb grafikus memóriával ellátott T430-at venni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés