Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz tototos #30540 üzenetére

25-30k plusz kis barkács, ha minden igaz. korábban 118 + 20 $ volt, meg kell nézni ebajen épp mi van. de van aprón is egy.

tudom, hogy unalmas hogy erre rázogatom folyton, de az affs-csoda a 15 éves it pályafutásom legnagyobb jelentőségű-hatású felismerése az x200s mindentvivőségének felismerése után.

nagyon sok függ attól mit csinálsz. én ha helyszínen vagyok akkor mobilnettel dolgozom citrixen, ami gyak folyamatos ébrenlétet jelent a modem, cpu, minden számára (nem úgy, mint netezésnél). múltkor néztem, nappali fényerőn 14w körül is bekajált így folyamatos gépelés mellett (kis térerőnél, nemtom számít-e).

a modem folyamatos forgalmazásnál (ez citrixen ugye minden betű) rengeteget zabál. összehasonlításképp 17w-ból játszik 720p-t prociból, gondolom látható milyen durva a modem. egyébként wifin netezgetve-olvasgatva elmegy 8-9w körül normál fénnyel. szóval 9 cellással 5-10 óra, attól függően mit csinál az ember. egyszer kihoztam belőle a 13 órát 5.4w wifis-minimálfényessel, de azóta se tudtam megismélelni. így asszem 6,9w körül van az alja kikapcsolt vinyóval, pcie ssd-vel, wifivel, minfényerőn.

Új hozzászólás Aktív témák