Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
szerintem csak ips-t vegyél, ezekben én nem tudom megmondani milyen van, de van itt pár t60 guru aki már szagról is megismeri. ránézésre úgy tudod megállapítani, hogy leesik az arcod amint ránézel.
az ati gondolom némileg hangosabb, de volt valami varázslat egy újabb széria méglegcsendesebb bagolyszárnyas hűtőjét beleoperálni.
én személy szerint nem erőltetném a dedikált gpu-t, sehogy se tudod a jelentős plusz fogyasztást eltüntetni (idlében +20-30% nem mindegy), és video acc meg ezek alá még nincs ha jól tudom.
most, hogy lett egy fhd kistévéje gyerkőcnek a t61-en is összetákoltam egy elvileg hűdejó vdpau dolgot. bár nyilván gyorsítja az 1080p-t, vannak fura szaggatások a lejátszáskor, ami nem feltűnő, de nem szép. akkor már inkább hagyom a francba a dedikáltat, ha még ezt se tudja. egyébként hasonló okból nem erőltetem a 4500mhd video accot sem, az is gondolom valami féligmeddig jószág csak.
ja, egyébként nemrég felraktam a 3.2-es kernet ubu 10.04-re, szóval akár az is lehet hogy már benne van a driverben az acc, csak vmi vdpau-s myplayer kéne hozzá... majd megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480s - i5-8350u / 16GB DDR4 / FHD Touch / 4G LTE modem
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest