Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz lapa #24069 üzenetére

Már kisakkoztuk. De akárhogy nézegetem ami itt van, ha hamisítvány akkor nagyon ügyes:D Van pár amibe bele van dombornyomva a lenovo felirat, van olyan is amire nincs. Van matt felületű meg van fényes is. a különbözőek más rev-ek is. van egy slimtype is ami hálózatos-autós-repülős meg iphone meg fene tudja még mihez jó, na az tényleg kicsi. Sztem a hőleadást azzal oldották meg hogy bordázott a felülete, a többi töltőmnek nem. Még nem volt időm próbálni, de ha gebaszos lenne csak nem árulnák.

sutszi: Lehet hosszabb kábelt is venni a konnektor és táp közé:) 1ébként sztem is jó.

pigmeus: Nem mánia, csak megtaláltam ami nekem kell. Azt meg mért ne fejleszteném?:) Nekem ez a 4:3-as kijelző nagyon bejön, pláne hogy IPS 1400x1050. Mint írták mehet majd ebbe komolyabb cucc is t61p lap személyében később ha emberi ára lesz. Bár ha a T7600-ot eladom lehet nem is kéne sokat hozzá csapni:D A fel nem használt alkatrészeket eladom, összeszerelni nehézkes lenne mert kell 1-2 dolog a gépből amiért megvettem. Egy tartalék lap és kijelző legyen, a többit gyorsan lehet pótolni. Meg más nagyon nem tud elromlani benne, legalábbis a többi az pár k-s tétel.

Új hozzászólás Aktív témák