- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Srácok, szerintem egy nagyon lényeges dolgot kifelejtetek a történetből, mégpedig az árat. 65-70K-ért a T61 igenis jó vétel, plusz ~30-35K-ból bele lehet tenni egy jó SSD-t meg 4GB RAM-ot. T400-akért jelenleg bőven 100K felett lehet csak hozzájutni, és akkor SSD-ről meg memóriabővítésről nem esett szó. Majd ha tényleg tartósan 100K alatt lesznek a T400-ak, akkor tényleg nem éri meg "szarakodni" a T61-ekkel. De ez szerintem odébb van még, abból ne induljunk ki, hogy egyszer láttunk a PH!-n 90K-ért T400-at, amíg nem ez a jellemző.
Szerintem aki nem fél egy kis barkácstól (legyen mondjuk évente egy venti- és egy zsanércsere, ami szvsz. durva becslés), még így is megéri, főleg ha az amortizációt, elavulást, értékveszteséget is belevesszük. 1 év múlva szerintem 70K körül lesznek a T400-ak, a T61-ek meg50- 55-60K körül.Ez a hogyan ússzuk meg a lehető legolcsóbban + készek vagyunk egy kis kompromisszumra is hozzáállás, legalábbis részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest