- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Leváltani készülök a notebook-omat (ami szintén Lenovo csak a Value line szériából) és Thinkpad-en vagy MacBook-on gondolkodom. Nézegettem az X220-at, viszont irkálnak mindenfélét ahhoz hogy elbizonytalanodjak a megvétele mellett. Thinkpad szériából úgy látom más gépek is szerelve vannak Sandy Bridges-el, pl. a T420i. Ezekről mi a véleményetek?
Ami nekem fontos volna:
- ne tükröződő legyen a kijelző
- legyen könnyen hordozható
- legalább 5-6 óra akku idő (a mostani fénykorában is örült ha elment 2 órát akkuról)
- nem kell dedikált GPU. a mostani például azon túl hogy szívja az akkut pluszban semmi hasznát nem vettem, mert a vártakkal ellentétben sokkal kevésbé filmeztem és játszottam rajta (gyakorlatilag semmit)
- a mostani notihoz képest (lásd adatlap) azért legyen előrelépésIlletve: a mostaniba vettem egy SSD-t, viszont jó volna ha az újba bele tudnám tenni a mostani SSD-met és a HDD-t is ami gyárilag jönne a notival. (MacBook-nál ez nyilván nem járható, de Lenovo-éknál úgy látom van Ultrabay, egyes szériákban második HDD bay-t is olvastam itt). Erre milyen opcióm vannak? Pl. T420i-hez úgy tűnik nem passzol az Ultrabay. Vagy csak még nincs feltüntetve a típus de egyébként belemegy?
Nem ragaszkodom egyik típushoz sem. Ha van más ami ezeknek a kitételeknek megfelelhet, jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pavilion Power - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest