- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
@audi100td
kösz a segítséget. engem nem kell győzködni, meg nem is nekem lesz. egy lány ismerős kért meg, akinek a külföldi munkáltatója vesz egyet. felhívott a mm-ból, hogy melyiket vegye meg, mondtam egyiket se. innentől kicsit az én felelősségem is, hogy segítsek neki egy jót találni, amivel a cég is elégedett lesz.
• az X200 a teljesítményen és a képernyő formátumon (esetleg minőségen is?) kívül bír valami további előnnyel az X61-el szemben?
• az X60-61 tabletnek van valami értelme/előnye?engem egyébként sem kell meggyőzni, nekem T43 van és nagyon bejött. mindig asztali gépen dolgoztam, sosem szerettem laptophoz nyúlni, nem találtam a gombokat, funkciókat, de itt egyből otthon éreztem magam. olyan, mint egy Mercedes műszerfal.
nekem teljesítményre bőven elég ez is, mivel igazán semmire nem kell. néha ha vidékre megyek, nem mobilon kell nettezni, meg tudok nézni egy filmet, írni egy verset...(na jó, ez vicc volt). a 14" ideális méret, se kicsi, se nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest