Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz hcl #115551 üzenetére

"Szerintem csak megszokásból"
    :N Éppen akkora volt, hogy kényelmesen gépelve nem tapicskold a tenyereddel. Ott még az agyukat is használták a mérnökök, nem csak a konzumer trendeket követték.

"véletlen érintés elleni védelem, nekem pl. kitűnően működik."
    Örülök neki, nekem szörnyű tapasztalataim vannak vele. Ki nem állhatom, ha csak középről tudom csak elkezdeni használni, vagy letiltja, amíg (szerinte) gépelek... Ráadásul szoftverfüggő, nem minden környezetben van rá megfelelő support. Illetve egy ösztönös undor fog el minden olyan megoldástól, ami kapásból tervezési hibás, de nem baj, majd a szoftver "megoldja".... :W

"Nemtom hirtelen, mekkora táp kell egyes Lenovo dokkokhoz"
    Én sem tudom, de szerintem irreleváns. Egyébként a saját Gen1 USB-C dokkjuk ugyanúgy csak 60W-nyi kakaót ad a gépnek [link] . A HP dokkolómnak amúgy 90W tápja van, de csak 60W-ot ad ebből tovább a rákötött gépnek, aminek ezek szerint bőségesen elégnek illene lennie. (És a gyakorlatban is elégnek tűnik.)

#115553 hcl : "azt a gépet fogod megvenni, ami neked kényelmes"
    Ha egyáltalán létezni fog még ilyen, amikor legközelebb fejlesztenék majd. :DDD Egyébként a mostani AMD-s T14 G1 és a T480s is egészen hasonlított arra, ami megüti a szintet (bár a T480s win alatti PL bugja elég gáz), de más gyártó/típus már ott kiesik, hogy nincs jól használható vagy semmilyen pöcökegér. A Lenovo T14s G2 újratervezés már kevésbé tetszett, mint az elődei. A friss T14 G3-at még nem döntöttem el, tetszik-e, majd a tesztek, részletes bemutatók után. :DDD

#115556 vicze1 : Ez tény, vélhetőleg ki tudtak belőle sokmindent spórolni, hogy tulajdonképpen két USB-C-n és még egy ethernet porton csatlakozott be. :R

#115560 hcl : Jó a négymagosított T430, nálunk sem véletlen van egy. De azért bőven van különbség a hatmagos T14-hez képest, és nem csak fogyasztásban. ;]

#115566 Tikakukac : Szerintem legalább ennyire: [link] . ;]

#115571 Tikakukac : És mindezt lehetőség szerint megbízhatóan. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés