Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Hello! Minap beszereztem egy X230-at, szükségem volt valami hordozható, viszonylag olcsó, de még elég erős cuccra mindennapi felhasználásra. Szeretem, az Ivy Bridge még bőven jó, semmi gond vele. Bios le volt kódolva, de azt már feltörtem. Viszont a kijelzője foltos... Szétszedtem már darabokra, és úgy fest hogy a fényt szétteríteni hivatott plexi panel karcos, és ott megtörik a fény. Rejtély hogy mitől sérülhetett meg, de nagyon bosszant. Valószínű ez már egy cserélt panel, gondolom az előző tulaj berendelt egy IPS panelt a gyári TN helyére és egy ilyen szar gyári hibásat kapott... Tud valaki megbízható eladót panelre? Esetleg valakinek nincs ilyen panel elfekvőben? Ebayen vannak már panelek 40 Dolcsi körül de elég lutri a minőségük szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Windows 10
- Minden, ami Unreal Engine
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest