Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
üdv
akadt egy kis probléma hátha valaki tud segíteni, vinyót cseréltem egy hp 6930p-ben és amikor nem dolgozik a hdd akkor halk ciripelő hangot hangot ad ki, ugyanez előjött már lenovo-nál is ott annyi volt a megoldás, hogy biosban ki kellett kapcsolni a cpu power management módot, és elmúlt, viszont a hp biosában nem találok ilyet volt már valakinek hasonló? vagy win7 alatt hogyan lehet kikapcsolni?
Illetve amit még észrevettem, hogy a cpu venti folyamatosan megy és kicsit hangos, pedig alig melegszik a cucc, erre van megoldás? le kell tölteni valamit?
előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
animatrix11
őstag
válasz ocsi19 #29250 üzenetére
ezek szerint, sajnos én a biosban nem találtam, a cpu power mangmentet, lenovonál ue. a hiba volt kikapcsoltam és meg is oldotta, pedig a legfrissebb biost is felraktam
még ezt lehet átnézni [link]
[ Szerkesztve ]
-
animatrix11
őstag
válasz animatrix11 #29251 üzenetére
Tehát a ciripelést úgy oldottam meg, hogy windows 7 power management speciális beállítások, a cpunál, ha nincs töltőn 5% megy a proci, ha nincs terhelve, ezt átállítottam 50%-ra, lehet vele játszani hány % kell állítani, igy kevesebbet bír az akksi, de legalább a ciripelés megszűnt.
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Érdekes hiba lépett fel, hátha valaki tud segíteni
hp 550 laptop, biost frissitettem, cpu csere t4300ra, és azt csinálja, hogy win 7 bootnál mikor betöltene a win szétesik a kép, ha viszont úgy indítom hogy belépek a biosba elmentem akkor tökéletes, új win7et is raktam rá, ugyanazt csinálja, ezenkívül minden tökéletes, ha újraindítom akkor is jó, stabilitás teszt alatt sem fagy ki, próbáltam a biost régebbire frissiteni, de nem engedi, másik memóriával is próbáltam
mi lehet vele a gondHardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
animatrix11
őstag
üdv
Esetleg tudja valaki, hogy pl hp elitebook laptopoknál szálcsiszolt felületet ha karcos, hogy lehet javítani? lehet egyáltalán? polírozásra gondoltam, de akkor azon a részen matt lesz és nem olyan mint az eredeti
köszi!
-
animatrix11
őstag
hy
Hp elitebook 8350p-nél hogy lehet kikapcsolni a biosban, hogy ne irkálja ki indításkor hogy az akksi már elég kuka és ki kéne cserélni, pláne egy kb fél órás akksiról van szó
-
animatrix11
őstag
601...
milyen elem kell bele és hol van a gépben?
-
animatrix11
őstag
Üdv
Azt tudja valaki hogy a hpnek hogy lehet elintézni a garanciáját? Úgy tudom nemzetközi garis, ha külföldről van számla nélkül is elintézik, sorozatszám alapján, de még soha nem kellett, csak érdekelne
-
animatrix11
őstag
válasz SeniorTilla #40175 üzenetére
Ebayről vettem, küldtek hozzá valami papírt az megfelel? Azért kérdeztem, mert valakik azt mondta semmi nem kell csak beviszem a szerízbe
-
animatrix11
őstag
Üdv
Hallottam olyan módszerről hogy a nem jól működő hp akkukat meg lehet csinálni
8570w akku 0% csatlakoztatva nem töltődik, hp assistant szerintem az akku jó, de rég nem töltötték fel,
azt a módszer már próbáltam, hogy reseteltem a cmost majd eszközkezelőben a acpi szabványnak megfelelő vezérlőmódú telep letiltás, majd vagy 12 órán át töltöttem, semmi eredmény
Más ötlet? Köszi!Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
animatrix11
őstag
üdv
Hp 8570W laptop Fullhd videó lejátszásnál, mindegy hogy ez gépről vagy youtube-ról vízszintesen néha szétesik a kép, ez mitől lehet? Kipróbáltam több gépen is ugyanazt csinálja mind
KösziHardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
A szál csiszolt elitebook felületén a karcokat el lehet valahogy tüntetni? van erre bevált módszer?
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Ki tud nekem segíteni? Hp 8460p induláskor kiírja hogy Product Information Programmed Into System Board missing or invalid
Vannak dos-os programok amivel ki lehet javítani de egyik sem működik, ki csinált már ilyet?
Az ilyen frissíts biost és hasonló jót anácsokkal ne fárasszuk egymást
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Szemüveges topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ, BONTATLAN! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- ÚJ, BONTATLAN! - Acer Predator Triton Neo 16 - Core Ultra 9, 32GB, 2X1TB, RTX4070 - 3 ÉV GARANCIA!
- Akció Eladó ASUS X553M Notebook
- Hp Elitebook Folio 1040 G3
- Notebook alaplap: HP ProBook 650 G4 (i5 8gen CPU-s 15k, i7 8gen CPU-s 25k) HP EliteBook 820 G1 (9k)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest