Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Innen az összes caddy jó, a legolcsóbbat venném, egy kaptafa a nagy részük.
Az ssd pedig egy jó gyors darab, ha a sebessége ötödét ki tudod használni szekvenciális írásban örülhetsz

4k-ban viszont biztos durva lesz zif ssd-hez képest.
Én aprón vadásznék, bár nem sokkal olcsóbbak a használtak sem. -
sagit
veterán
Szia
Minden további nélkül rakhatsz caddy-be ssd-t, ha kiszeded a gyári vinyót simán tudsz rá telepíteni USB-ről.
A galibák akkor kezdődnek ha hdd-t és ssd-t is akarsz egyszerre használni. Ilyenkor kell jumperolni, ez egy kis forrasztgatást jelent a caddy nyákján, de ha rászánod magadat akkor segítek majd mert én több napot gulgiztam mire sikerült ez az 5 perces művelet.A gyári vinyó 1,8" zif csatlakozójú. Jó vacak az a zif csati, nekem 2 is megtört de ebay a barátom szerencsére.
Én egy ide passzoló ssd-t vettem, ilyen teljesítménnyel szintén ebay-ről.
A gép sokat gyorsult vele, pedig ez az ssd nem egy sebesség bajnok.Azonban írtad hogy neked nincs szükséged az ssd mellett háttértárra, akkor mindenképpen egy 64-96 Gb-os sima 2,5"-os ssd-t javasolok az odd helyére. Olcsóbban kijössz fajlagosan ( GB/FT) és gyorsabb is lesz mint egy zif ssd. Egy ilyen caddy is megteszi viszont erre nem megy rá a gyári dvd előlap, nekem is le kellett vágni róla a "kapcsokat" és ráragasztottam. Egyébként teljesen korrekt volt a kinézete. Ha ez nem felel akkor van drágán passzoló caddy amit forrasztgatás nélkül lehet jumperolni, de ennyit nem ér szerintem.
Amire még érdemes odafigyelni az az hogy a gép csatolója csak UDMA5-öt tud. (100 MB/s) Szóval nem érdemes elszállni az ssd-vel, amihez a legolcsóbban hozzájutsz az elég lesz bőven.
Amit még érdemes venni a kis 2510p hez az egy ilyen PCMCIA kártya mert a 2 USB borzalmasan kevés. Én is vettem, tökéletesen tette a dolgát.
Kérdés?

ui:
hasznos linkek: Notebookreview Fórum -
B-L-A-C-K
titán
Igen SSD-vel minden gép érezhetően gyorsabb lesz, még egy régi is, itt egy kis tesztem nem olyan régen csináltam.
-
premete
veterán
Olyan csati kell, amilyen benne van, vagy átalakító kell hozzá. 1.8"-os, Zif-es ssd-k.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx